Achilleas Hotel

Offisiell kategori

Solfaktors vurdering

9,1
Fantastisk
923 anmeldelser

Achilleas Hotel ble totalrenovert i 2019 og har en sentral beliggenhet i Athen. Etter bare et par minutter til fots, når du den populære handlegaten Ermou og torget Syntagma, ved parlamentet. Dette er den perfekte plasseringen for å kunne utforske severdigheter, restauranter og butikker til fots. Du bor blant annet i gangavstand fra den historiske bydelen Plaka og den botaniske hagen samt en del av byens mange museer.

Det historiske Athen er fullt av vakre ruiner og resten fra templer, amfiteatre og andre typer monumenter som du bør besøke i ferien din. På Achilleas Hotel bor du i gangavstand til blant annet Monastiraki-kvarteret, der du kan se mange av de gamle ruinene. Her finner du blant annet Hadrians romerske bibliotek og et romersk forum som kan dateres mer enn 2 000 år tilbake i tiden. På veien til Monastiraki kan du gå en tur langs den populære gaten Emou, som er ett av de beste stedene å shoppe i Athens sentrum. På samme gaten, cirka 400 meter fra hotellet, ligger den lille kirken Kapnikarea som er tilegnet Jomfru Maria og som sies å være en av byens eldste kirker.

Du kan også gå en tur til Athens botaniske hage som du finner cirka 600 meter fra hotellet, for deretter å fortsette forbi Syntagma-torget og den greske parlamentsbygningen. I hagen vokser det mange eksotiske vekster og det er også flere arkeologiske funn og monumenter.

Området byr dessuten på mange museer, der du kan fordype deg i og lære mer om Athens historie. Du kan for eksempel besøke byens eldste museum, Athens nasjonalhistoriske museum eller Athens bymuseum som ligger cirka 200 og 300 meter fra hotellet.

Etter en lang dag full av opplevelser kan du koble av i hotellets bar og loungeområde med en cocktail, samtidig som du kikker på dagens nyheter på TV. Hvis du ikke foretrekker å besøke noen av områdets mange barer eller caféer, der du kan drikke en gresk aperitiff som ouzo eller raki. Gå for eksempel en tur i det Plaka-kvarteret som har mange koselige barer og tavernaer langs de smale gatene, der du kan sitte og nyte atmosfæren. Skulle sulten melde seg når du er i Plaka-kvarteret så er det også flere restauranter som serverer greske retter som gyros og souvlaki – men vær oppmerksom på at mange av spisestedene her er rene turistfellene. Vil du smake det mange anser for å være byens beste gyros, så kan du gå til tavernaen O Kostas som bare ligger 300 meter fra hotellet.

Du finner også mange gode restauranter i blant annet kvarterene Psyri og Monastiraki. Kikk for eksempel innom Taverna Klimateria, cirka 850 meter fra hotellet, for en rustikk og autentisk opplevelse og der spilles det dessuten regelmessig gresk livemusikk.

Derfor skal du velge Achilleas Hotel

  • Nærmeste flyplass: 36 km
  • Nærmeste strand: ca. 8 km
  • Internettilgang / WiFi
  • I by eller landsby

Greit å vite

Lokal turistskatt betales på stedet. Frokost (buffet) kan bestilles når du bestiller oppholdet ditt. Wi-Fi er gratis og tilgjengelig på hele hotellet (med forbehold om eventuelle endringer). Offentlig parkering er tilgjengelig i området mot betaling og med forbehold om plass. 

Resepsjonen er åpen 24 timer i døgnet.

Hotelltype

Kart og avstander

  • Nærmeste strand: ca. 8 km
  • Avstand til sentrum: ca. 100 m
  • Acropolis: ca. 1.3 km
  • Daphni-klosteret: ca. 17 km
  • Athen Flyplass: ca. 36 km (40m)

Achilleas Hotel har 34 rom i forskjellige typer og størrelser. Alle er utstyrt med klimaanlegg, gratis Wi-Fi, TV, telefon, sikkerhetsboks og minikjøleskap. Noen av rommene har balkong. Badene er utstyrt med WC, dusj og/eller badekar, hårføner samt toalettartikler.

Alle de viste rombildene er eksempler. Innredning og størrelse kan variere innenfor samme romtype. Vær oppmerksom på at om du bestiller overnatting i kategorien "economy" kan dette avvike fra vår beskrivelse - ofte holder kategorien "economy" en lavere standard (med eller uten vinduer/utsikt).

Nedenfor finner du utvalgte hotell- og romfasiliteter på Achilleas Hotel. Noen kan være felles og/eller mot betaling på stedet, eller tilhøre spesifikke romtyper.

  • Aircondition
  • Internettilgang / WiFi
  • I by eller landsby
  • Byen er nærmere enn 3 km
  • Hotellbar

NB: Noen fasiliteter som f.eks. utendørs svømmebasseng og restaurant kan være sesongstengte og kan innebære betaling direkte til oppholdsstedet (lavsesong er vanligvis fra oktober til og med april for de fleste reisemål i Sør-Europa - med unntak av vinterdestinasjoner som Madeira og Kanariøyene). For Thailand er det nesten omvendt (høysesong er vanligvis fra oktober til april) - men det kan være forskjeller fra reisemål til reisemål. Vi henviser til og anbefaler forøvrig at du leser vår FAQ

Adresse

Lekka 21
10554 Athens

Koordinater

Latitude: 37.9769
Longitude: 23.7318

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou samler inn data fra flere vurderingssider og skaper et samlet gjennomsnitt.

Slik kan du reise

Hos Solfaktor vil vi gi deg som gjest størst mulig fleksibilitet, og du kan derfor bestille pakkereiser med valgfri avreisedato, avreiseflyplass og reiselengde. Du kan som nevnt også velge å kun bestille hotell dersom du ønsker å arrangere reisen selv.

Informasjon om aktuelle flyruter og flytider finner du i søkemotoren i trinn 2 når du søker etter en reise. 

På alle reiser som inkluderer fly og hotell kan du i tillegg bestille en leiebil eller transport t/r ditt hotell. Vi tilbyr både privat transport og felles transport med flere stopp. Informasjon om transport, kategorier og aktuelle priser for bilutleie kan du se i de påfølgende trinnene i søkemotoren. Prisene for leiebil er for hele oppholdet med henting/levering i forbindelse med ankomst/hjemreise til og fra den valgte ankomstflyplassen. 

Vis mer

Andre hoteller Athen

Vis flere