Apartamentos Amazonas

Offisiell kategori

7,7
Bra
1636 anmeldelser

Apartamentos Amazonas ligger et steinkast fra stranden i Playa del Ingles og er et godt valg for deg som vil dra med familien på ferie til Gran Canaria. Her bor du i ferieleiligheter med adgang til egen kjøkkenkrok og det er dessuten også et felles bassengområde du kan benytte. Til sentrum, og alle fornøyelsene der, er det heller ikke langt – og du kan til og med gå til Maspalomas som er nabobyen.

Ta med hele familien på en avslappende ferie på Gran Canaria. På Apartamentos Amazonas bor du i ferieleiligheter med adgang til ditt eget tekjøkken. Dermed kan du lett tilpasse måltidene selv, også til de yngste reisende. Feriesenteret ligger i Playa del Ingles, bare et steinkast fra den store stranden, hvor du kan strekke ut bena i den myke sanden og ta en dukkert i Atlanterhavet. Foretrekker du å ta dukkertene i et basseng, har feriesenteret et bassengområde med liggestoler og basseng, hvor dere kan legge dere til rette i varmen. I forbindelse med dette, er det også en bassengbar der det selges snacks og forfriskende drikkevarer.

Apartamentos Amazonas ligger dessuten bare en kort spasertur fra flere butikker, hvor du kan kjøpe suvenirer samt flere restauranter og barer hvor du kan sitte ned, hvis du ikke har lyst til å lage mat en kveld. Vil du holde deg beskjeftiget under oppholdet på Gran Canaria, kan du dra på dagsutflukter til flere av de vakre områdene rundt omkring på øya, for eksempel klippene i Maspalomas. I sommerperioden har du også muligheten til å delta i aktiviteter på feriesenteret som vannpolo og vanngymnastikk. 

Derfor skal du velge Apartamentos Amazonas

  • Nærmeste flyplass: 31 km
  • Nærmeste strand: ca. 500 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
  • Internettilgang / WiFi

Greit å vite

Du kan bestille transport frem og tilbake mellom flyplassen og hotellet via oss på Solfaktor. Wi-Fi er gratis og tilgjengelig på hele feriesenteret (med forbehold om endringer). Resepsjonen er åpen 24 timer i døgnet. Det er heis på hotellet. Eventuell turistskatt betales på stedet. Vær obs på at du kan bli avkrevd et depositum for leiligheten ved ankomst. Dette tilbakebetales ved avreise, såfremt leiligheten etterlates i ordentlig stand.

Kart og avstander

  • Nærmeste strand: ca. 500 m
  • Avstand til sentrum: ca. 1 km
  • San Augustin: ca. 3.4 km
  • Meloneras: ca. 5 km
  • Den hyggelige havnen Puerto de Morgan: ca. 27 km
  • Den sjarmerende fjellbyen Santa Lucia de Tirajana: ca. 37 km
  • Grottebyen Barranco de Guayadeque : ca. 40 km
  • Gran Canarias landemerke Roque Nublo: ca. 41 km
  • Las Palmas Flyplass: ca. 31 km (30m)

Apartamentos Amazonas har 97 leiligheter i forskjellige størrelser og kategorier. Alle leilighetene er individuelt innredet i en klassisk, men enkel stil, med forskjellige farger og materialer. Leilighetene har balkong eller terrasse. Alle leilighetene har moderne fasiliteter som TV, gratis Wi-Fi, sikkerhetsboks og minibar. På badet er det dusj, hårføner og gratis toalettartikler. Leilighetene har også et tekjøkken med kjøleskap med fryser, kokeplater, kaffemaskin og kjøkkenutstyr.

Alle de viste rombildene er eksempler. Innredning og størrelse kan variere innenfor samme romtype. Vær oppmerksom på at om du bestiller overnatting i kategorien "economy" kan dette avvike fra vår beskrivelse - ofte holder kategorien "economy" en lavere standard (med eller uten vinduer/utsikt).

Nedenfor finner du utvalgte hotell- og romfasiliteter på Apartamentos Amazonas. Noen kan være felles og/eller mot betaling på stedet, eller tilhøre spesifikke romtyper.

  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
  • Internettilgang / WiFi
  • Restaurant
  • Balkong
  • Barnebasseng evt. seksjon
  • Parkering / Garasje (evt. mot betaling)
  • Strand nærmere enn 1½ km
  • Hotellbar

NB: Noen fasiliteter som f.eks. utendørs svømmebasseng og restaurant kan være sesongstengte og kan innebære betaling direkte til oppholdsstedet (lavsesong er vanligvis fra oktober til og med april for de fleste reisemål i Sør-Europa - med unntak av vinterdestinasjoner som Madeira og Kanariøyene). For Thailand er det nesten omvendt (høysesong er vanligvis fra oktober til april) - men det kan være forskjeller fra reisemål til reisemål. Vi henviser til og anbefaler forøvrig at du leser vår FAQ

Adresse

Avd. Marruecos 4
35100 Playa Del Ingles

Koordinater

Latitude: 27.7580
Longitude: -15.5687

Hva sier gjestene om Apartamentos Amazonas?

8,6
Bjørn Claudius, Fyllingsdalen

Tre herlige uker i sol.

Vi er veldig fornøyd med oppholdet på Amazonas. Positivt at det er noen av damene i resepsjonen som snakker svensk og er veldig behjelpelig med bestillinger til...
7,1
Kristin Nikoline, Eide

6,9
Kirsten V, København S

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou samler inn data fra flere vurderingssider og skaper et samlet gjennomsnitt.

Slik kan du reise

Hos Solfaktor vil vi gi deg som gjest størst mulig fleksibilitet, og du kan derfor bestille pakkereiser med valgfri avreisedato, avreiseflyplass og reiselengde. Du kan som nevnt også velge å kun bestille hotell dersom du ønsker å arrangere reisen selv.

Informasjon om aktuelle flyruter og flytider finner du i søkemotoren i trinn 2 når du søker etter en reise. 

På alle reiser som inkluderer fly og hotell kan du i tillegg bestille en leiebil eller transport t/r ditt hotell. Vi tilbyr både privat transport og felles transport med flere stopp. Informasjon om transport, kategorier og aktuelle priser for bilutleie kan du se i de påfølgende trinnene i søkemotoren. Prisene for leiebil er for hele oppholdet med henting/levering i forbindelse med ankomst/hjemreise til og fra den valgte ankomstflyplassen. 

Vis mer

Andre hoteller Playa del Ingles

Vis flere