Apartamentos Servatur Montebello

Offisiell kategori

Solfaktors vurdering

8,3
Meget bra
1017 anmeldelser

Ta med deg hele familien til Apartamentos Servatur Montebello og nyt en deilig solferie. I Puerto Rico på Gran Canaria du i romslige leiligheter, hvorav flere av leilighetene har utsikt over havet. Tilgang på badebasseng og strand, som ligger et kvarter unna til fots, gjør at du kan bade akkurat når det passer.  

Dersom du ønsker å ta med hele familien på en rolig, men samtidig hendelsesrik ferie til Gran Canaria, er Apartamentos Servatur Montebello en bra utgangspunkt. Her bor du i romslige leiligheter i Puerto Rico, som alle har privat balkong/terrasse der du kan slå deg ned og nyte alle dagens måltider. Disse kan du forøvrig tilberede i din private kjøkkenkrok med kjøleskap, komfyr, mikrobølgeovn og kjøkkenredskaper. Dersom du heller ønsker at noen andre står for matlagingen kan du velge mellom flere resturanter og barer i sentrum. 

På Apartamentos Servatur Montebello ligger et stort svømmebasseng med felles terrasse, der du kan ta avkjølende svømmeturer i varmen. Her finnes også solstoler der du kan lene deg tilbake, og hvis det frister med noe godt å drikke kan du besøke poolbaren, som serverer snacks og forfriskende drikke. Dersom du foretrekker å bade i havet, kan du gå ned til stranden i Puerto Rico på omtrent et kvarter. Vennligst bemerk deg at dette området er kupert. 

 

Derfor skal du velge Apartamentos Servatur Montebello

  • Nærmeste flyplass: 48 km
  • Nærmeste strand: ca. 800 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
  • Internettilgang / WiFi

Greit å vite

Du kan bestille transport t/r mellom flyplassen og hotellet gjennom oss. WiFi er gratis og tilgjengelig i alle rom (med forbehold om endringer). Vennligst opplys hotellet om forventet ankomsttidspunkt ettersom at resepsjonen ikke alltid er åpen. Heis finnes. Eventuell turistskatt betales på stedet. Vennligst bemerk deg at du muligens må betale et depositum for leiligheten ved ankomst, som tilbakebetales ved avreise, forutsatt at leiligheten etterlates i opprinnelig tilstand. 

Kart og avstander

  • Nærmeste strand: ca. 800 m
  • Avstand til sentrum: ca. 700 m
  • Den hyggelige havnen Puerto de Morgan: ca. 12 km
  • Sandbankene ved Maspalomas: ca. 22 km
  • Stranden Playa del Inglés: ca. 24 km
  • Gran Canarias landemerke Roque Nublo: ca. 47 km
  • Las Palmas Flyplass: ca. 48 km (40m)

Apartamentos Servatur Montebello består av 144 leiligheter i forskjellige størrelser og kategorier. Alle leilighetene er individuelt innredet i en enkel stil med forskjellige farger og materialer. De fleste leilighetene har balkong eller terrasse og moderne fasiliteter som TV og gratis Wi-Fi. De private badeværelsene er utstyrt med dusj, toalett og hårføner. Leilighetene har også en kjøkkenkrok med kjøleskap, komfyr, mikrobølgeovn, kjøkkenredskaper og spisested. 

Alle de viste rombildene er eksempler. Innredning og størrelse kan variere innenfor samme romtype. Vær oppmerksom på at om du bestiller overnatting i kategorien "economy" kan dette avvike fra vår beskrivelse - ofte holder kategorien "economy" en lavere standard (med eller uten vinduer/utsikt).

Nedenfor finner du utvalgte hotell- og romfasiliteter på Apartamentos Servatur Montebello. Noen kan være felles og/eller mot betaling på stedet, eller tilhøre spesifikke romtyper.

  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
  • Internettilgang / WiFi
  • Restaurant
  • Balkong
  • Parkering / Garasje (evt. mot betaling)
  • Strand nærmere enn 1½ km
  • Hotellbar

NB: Noen fasiliteter som f.eks. utendørs svømmebasseng og restaurant kan være sesongstengte og kan innebære betaling direkte til oppholdsstedet (lavsesong er vanligvis fra oktober til og med april for de fleste reisemål i Sør-Europa - med unntak av vinterdestinasjoner som Madeira og Kanariøyene). For Thailand er det nesten omvendt (høysesong er vanligvis fra oktober til april) - men det kan være forskjeller fra reisemål til reisemål. Vi henviser til og anbefaler forøvrig at du leser vår FAQ

Adresse

Avenida De La Cornisa 5
35130 Puerto Rico

Koordinater

Latitude: 27.7909
Longitude: -15.7120

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou samler inn data fra flere vurderingssider og skaper et samlet gjennomsnitt.

Slik kan du reise

Hos Solfaktor vil vi gi deg som gjest størst mulig fleksibilitet, og du kan derfor bestille pakkereiser med valgfri avreisedato, avreiseflyplass og reiselengde. Du kan som nevnt også velge å kun bestille hotell dersom du ønsker å arrangere reisen selv.

Informasjon om aktuelle flyruter og flytider finner du i søkemotoren i trinn 2 når du søker etter en reise. 

På alle reiser som inkluderer fly og hotell kan du i tillegg bestille en leiebil eller transport t/r ditt hotell. Vi tilbyr både privat transport og felles transport med flere stopp. Informasjon om transport, kategorier og aktuelle priser for bilutleie kan du se i de påfølgende trinnene i søkemotoren. Prisene for leiebil er for hele oppholdet med henting/levering i forbindelse med ankomst/hjemreise til og fra den valgte ankomstflyplassen. 

Vis mer