Reiser til Tsilivi

Tsilivi ligger langs den nordøstlige kysten på den idylliske øya Zakynthos og byr på alt hva du kan ønske deg på en ferie i Hellas. Byen er ikke veldig stor, men likevel får du oppleve alt som skal til for en vellykket ferie.  

Her kan du nyte både det avslappende og det aktive strandlivet. Det er gode shoppingmuligheter i området, og det finnes et utall av restauranter, tavernaer og musikkbarer. Samtidig er nattelivet none mer avdempet sammenlignet med for eksempel Laganas, som ligger omkring 12 kilometer mot sør. 

Besøk den barnevennlige stranden

Tsilivi ligger omkranset av olivenlunder, vinåkre og sitrusplantasjer og har en fire kilometer lang og barnevennlig sandstrand. Her kan du blant annet prøve windsurfing og vannski, dersom du ønsker å oppleve mer enn bare rolige timer på stranden når du besøker Tsilivi på en billig reise. 

Byen er en utmerket destinasjon for reisende i alle aldersgrupper og er et utmerket utgangspunkt for spaserturer i flotte omgivelser. Det er i tillegg bussforbindelse inn til Zakynthos by, der du kan gå på markedet eller bare vandre rundt å oppleve livet i den sjarmerende byen. I 1953 gikk et jordskjelv har utover byen, men den opprinnelige atmosfæren er fortsatt intakt. 

Utflukter

Hvis du ønsker, kan du tilbringe hele ferien på stranden ved Tsilivi og i de nærmeste omgivelsene. Samtidig er det også mulig å dra på litt lenger utflukter, til for eksempel Zakynthos. Der ligger én av Hellas` mest fotograferte strender, Navagio-stranden med sitt berømte skipsvrak. Både skipsvraket og De blå grottene er utmerkede mål for en båttur. 

Utover de vakre strendene, finnes også tallrike stemningsfulle landsbyer og naturskjønne områder på øya. Disse stedene kan du oppleve på en leiesykkel, men den nordlige delen av øya er ganske kupert. Derfor kan det være en fordel å bestille en leiebil sammen med resten av reisen til Tsilivi.

Reiser til Hellas

Les mer om Hellas og finn inspirasjon til din neste reise her

Finn reisen til Hellas her

Hoteller i Tsilivi

Populære hoteller i Tsilivi

Hellas, Zakynthos, Tsilivi
  • Nærmeste flyplass: 9 km
  • Nærmeste strand: ca. 1 km
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
Hellas, Zakynthos, Tsilivi
  • Nærmeste flyplass: 10 km
  • Avstand til sentrum: ca. 1 km
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
Hellas, Zakynthos, Tsilivi
  • Nærmeste flyplass: 11 km
  • Nærmeste strand: ca. 750 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)