Denise Beach Hotel

Offisiell kategori

Solfaktors vurdering

8,4
Meget bra
258 anmeldelser

Denise Beach Hotel ligger ved Laganas Beach, en av de vakreste strendene på Zakynthos. Dessuten er det bare 200 meter til nærmeste sentrum, der du finner flere forskjellige butikker, barer og restauranter. Du som vil ta med familien, vennene eller din bedre halvdel på en ferie hvor du kombinerer sol og bading med spennende opplevelser, bor med andre ord på et perfekt utgangspunkt – og utsikten ut over havet kan du stirre deg blind på.

Dette kan være den beste basen for deg som virkelig vil erfare den zakynthiske gjestfriheten i Laganas, en av øyas mest kosmopolitiske steder, hvor stranden regnes som en av de største i Middelhavet. Den ni kilometer lange stranden er ikke bare kjent for sin fine sand og innbydende hav, men også for at det er hit den beskyttede havskilpadden Caretta-Caretta kommer for å legge egg. Når du bor på Denise Beach Hotel bor du bare et steinkast fra stranden. Fra hotellets forskjellige terrasser, rom og fellesarealer har du dessuten en magisk utsikt ut over havet – se frem til noen spektakulære soloppganger og solnedganger fra morgen til kveld.

Det kan hende det blir vanskelig å bestemme deg for hvordan du skal bruke dagene, for på hotellet er det flere forskjellige fasiliteter som gjør ferien ekstra bekvem. Koble av i en solstol ved bassenget eller havet og nyt freden som innfinner seg. Spaser ned til den gylne sanden og prøv ut noen forskjellige vannaktiviteter. Sitt ned i hotellets bar og cafe, for å nyte tradisjonelle greske smaker til lunsj, med bølgene som slår inn mot klippene som bakgrunnslyd. Vil du være mer aktiv når du er her, er det flere utfluktsmål i nærheten, og snakker du med personalet i resepsjonen, kan de hjelpe deg med å arrangere alt fra ridning, dykking og utflukter på havet.

Når sulten melder seg på kvelden er det mange alternativer i nærheten – alt fra tradisjonelle greske tavernaer til barer og restauranter som serverer internasjonale spesialiteter. På Denise Beach Hotel har du dessuten muligheten til å innkvarteres i en leilighet, slik at du selv kan stå for maten de kveldene du ikke vil ut på restaurant-jakt.

Derfor skal du velge Denise Beach Hotel

 • Nærmeste flyplass: 7 km
 • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
 • Internettilgang / WiFi
 • Restaurant

Greit å vite

Du kan bestille transport tur/retur flyplassen og hotellet hos oss på Escapeaway. Wi-Fi er gratis og er tilgjengelig i alle rom (med forbehold om endringer). Resepsjonen er åpen 24 timer i døgnet. Heis er tilgjengelig. Frokostbuffét er tilgjengelig alle dager 07.00-10.00 (med forbehold om endringer). Eventuell turistskatt betales på stedet.

Hotelltype

Kart og avstander

 • Zakynthos by: ca. 11 km
 • Zakynthos Flyplass: ca. 7 km (20m)

Denise Beach Hotel har 70 rom, suiter og leiligheter i forskjellige størrelser og kategorier. Alle rom er individuelt innredet i en moderne stil med marint tema, der blått er fargen som står frem, uten at den tar overhånd. Rommene har balkong eller terrasse med utemøbler og utsikt ut mot havet eller byen. Sengene har madrasser og sengeklær av høyeste kvalitet. Alle rom har moderne fasiliteter som TV, gratis Wi-Fi, klimaanlegg, sikkerhetsboks og minibar. Rommenes bad har dusj og/eller badekar, slippers, hårføner og gratis toalettartikler. Leilighetene har en kjøkkenkrok med kjøleskap, ovn og spiseplass.

Komplekset er stolt over sine studioer og leiligheter med utsikt ut over havet, eller et helt grønt landskap, som er innredet med bad, fullt utstyrt kjøkken, sikkerhetsboks, balkong eller veranda, TV og klimaanlegg.

Alle de viste rombildene er eksempler. Innredning og størrelse kan variere innenfor samme romtype. Vær oppmerksom på at om du bestiller overnatting i kategorien "economy" kan dette avvike fra vår beskrivelse - ofte holder kategorien "economy" en lavere standard (med eller uten vinduer/utsikt).

Nedenfor finner du utvalgte hotell- og romfasiliteter på Denise Beach Hotel. Noen kan være felles og/eller mot betaling på stedet, eller tilhøre spesifikke romtyper.

 • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
 • Aircondition
 • Internettilgang / WiFi
 • Restaurant
 • Balkong
 • Mulighet for havutsikt/innsjøutsikt
 • Barnebasseng evt. seksjon
 • Parkering / Garasje (evt. mot betaling)
 • Strand nærmere enn 1½ km
 • Byen er nærmere enn 3 km
 • Hotellbar
 • Nær vannet (max 4 km)

NB: Noen fasiliteter som f.eks. utendørs svømmebasseng og restaurant kan være sesongstengte og kan innebære betaling direkte til oppholdsstedet (lavsesong er vanligvis fra oktober til og med april for de fleste reisemål i Sør-Europa - med unntak av vinterdestinasjoner som Madeira og Kanariøyene). For Thailand er det nesten omvendt (høysesong er vanligvis fra oktober til april) - men det kan være forskjeller fra reisemål til reisemål. Vi henviser til og anbefaler forøvrig at du leser vår FAQ

Adresse

Lagana
Laganas

Koordinater

Latitude: 37.7101
Longitude: 20.8566

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou samler inn data fra flere vurderingssider og skaper et samlet gjennomsnitt.

Slik kan du reise

Hos Solfaktor vil vi gi deg som gjest størst mulig fleksibilitet, og du kan derfor bestille pakkereiser med valgfri avreisedato, avreiseflyplass og reiselengde. Du kan som nevnt også velge å kun bestille hotell dersom du ønsker å arrangere reisen selv.

Informasjon om aktuelle flyruter og flytider finner du i søkemotoren i trinn 2 når du søker etter en reise. 

På alle reiser som inkluderer fly og hotell kan du i tillegg bestille en leiebil eller transport t/r ditt hotell. Vi tilbyr både privat transport og felles transport med flere stopp. Informasjon om transport, kategorier og aktuelle priser for bilutleie kan du se i de påfølgende trinnene i søkemotoren. Prisene for leiebil er for hele oppholdet med henting/levering i forbindelse med ankomst/hjemreise til og fra den valgte ankomstflyplassen. 

Vis mer