Chrysafis Studios

Offisiell kategori

Dette upretensiøse hotellet er i Laganas. Beliggende innen 1000 meter fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innen 100 meter vil gjester finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Eiendommen ligger innen 250 meter fra nærmeste strand. Kunder vil finne flyplassen innen 7 kilometer. Chrysafis Studios garanterer et fredfullt opphold da det kun består av 11 soverom. Overnattingsstedet ble bygget i 1989. Chrysafis Studios tilbyr trådløs internettforbindelse. Det er ingen døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på denne eiendommen. Dette er et økovennlig overnattingssted.

Derfor skal du velge Chrysafis Studios

 • Nærmeste flyplass: 4 km
 • Nærmeste strand: ca. 250 m
 • Internettilgang / WiFi
 • Restaurant

Hotelltype

Kart og avstander

 • Nærmeste strand: ca. 250 m
 • Avstand til sentrum: ca. 1 km
 • Zakynthos by: ca. 9 km
 • Zakynthos Flyplass: ca. 4 km (10m)
Alle de viste rombildene er eksempler. Innredning og størrelse kan variere innenfor samme romtype. Vær oppmerksom på at om du bestiller overnatting i kategorien "economy" kan dette avvike fra vår beskrivelse - ofte holder kategorien "economy" en lavere standard (med eller uten vinduer/utsikt).

Nedenfor finner du utvalgte hotell- og romfasiliteter på Chrysafis Studios. Noen kan være felles og/eller mot betaling på stedet, eller tilhøre spesifikke romtyper.

 • Internettilgang / WiFi
 • Restaurant
 • Strand nærmere enn 1½ km

NB: Noen fasiliteter som f.eks. utendørs svømmebasseng og restaurant kan være sesongstengte og kan innebære betaling direkte til oppholdsstedet (lavsesong er vanligvis fra oktober til og med april for de fleste reisemål i Sør-Europa - med unntak av vinterdestinasjoner som Madeira og Kanariøyene). For Thailand er det nesten omvendt (høysesong er vanligvis fra oktober til april) - men det kan være forskjeller fra reisemål til reisemål. Vi henviser til og anbefaler forøvrig at du leser vår FAQ

Adresse

29092 Laganas
29092 Laganas

Koordinater

Latitude: 37.7295
Longitude: 20.8717

Slik kan du reise

Hos Solfaktor vil vi gi deg som gjest størst mulig fleksibilitet, og du kan derfor bestille pakkereiser med valgfri avreisedato, avreiseflyplass og reiselengde. Du kan som nevnt også velge å kun bestille hotell dersom du ønsker å arrangere reisen selv.

Informasjon om aktuelle flyruter og flytider finner du i søkemotoren i trinn 2 når du søker etter en reise. 

På alle reiser som inkluderer fly og hotell kan du i tillegg bestille en leiebil eller transport t/r ditt hotell. Vi tilbyr både privat transport og felles transport med flere stopp. Informasjon om transport, kategorier og aktuelle priser for bilutleie kan du se i de påfølgende trinnene i søkemotoren. Prisene for leiebil er for hele oppholdet med henting/levering i forbindelse med ankomst/hjemreise til og fra den valgte ankomstflyplassen. 

Vis mer