The Modernist Thessaloniki

Offisiell kategori

Solfaktors vurdering

199 anmeldelser
Beskrivelse

Kart og avstander

The Modernist Thessaloniki har 40 rom og suiter i forskjellige størrelser og kategorier (small, medium, large, extra large og family room). Alle rom er individuelt innredet i en vakker fargeskala, som er holdt i svart, beige og mørk ametyst. Store svarte tonede speil bak sengene, reflekterer lyset på en lys treparkett og på veggene henger originalkunst av den lokale kunstneren Philippos Theodoris.  Alle rom har moderne fasiliteter som TV, gratis Wi-Fi og espressomaskin. Rommenes bad er i retrostil og har dusj og håndvask i marmor, slippers, hårføner og luksuriøse toalettartikler. Noen av rommene har balkong.

Alle de viste rombildene er eksempler. Innredning og størrelse kan variere innenfor samme romtype. Vær oppmerksom på at om du bestiller overnatting i kategorien "economy" kan dette avvike fra vår beskrivelse på Hideaways.no - ofte holder kategorien "economy" en lavere standard (med eller uten vinduer/utsikt).

Nedenfor finner du utvalgte hotell- og romfasiliteter på The Modernist Thessaloniki. Noen kan være felles og/eller mot betaling på stedet, eller tilhøre spesifikke romtyper.

  • Aircondition
  • Internettilgang / WiFi
  • Balkong
  • Parkering / Garasje (evt. mot betaling)
  • I by eller landsby
  • Byen er nærmere enn 3 km

NB: Noen fasiliteter som f.eks. utendørs svømmebasseng og restaurant kan være sesongstengte og kan innebære betaling direkte til oppholdsstedet (lavsesong er vanligvis fra oktober til og med april for de fleste reisemål i Sør-Europa - med unntak av vinterdestinasjoner som Madeira og Kanariøyene). For Thailand er det nesten omvendt (høysesong er vanligvis fra oktober til april) - men det kan være forskjeller fra reisemål til reisemål. Vi henviser til og anbefaler forøvrig at du leser vår FAQ

Adresse

Ermou Street 32
546 23 Thessaloniki

Koordinater

Latitude: 40.6345
Longitude: 22.9435

Slik kan du reise

Hos Solfaktor vil vi gi deg som gjest størst mulig fleksibilitet, og du kan derfor bestille pakkereiser med valgfri avreisedato, avreiseflyplass og reiselengde. Du kan som nevnt også velge å kun bestille hotell dersom du ønsker å arrangere reisen selv.

Informasjon om aktuelle flyruter og flytider finner du i søkemotoren i trinn 2 når du søker etter en reise. 

På alle reiser som inkluderer fly og hotell kan du i tillegg bestille en leiebil eller transport t/r ditt hotell. Vi tilbyr både privat transport og felles transport med flere stopp. Informasjon om transport, kategorier og aktuelle priser for bilutleie kan du se i de påfølgende trinnene i søkemotoren. Prisene for leiebil er for hele oppholdet med henting/levering i forbindelse med ankomst/hjemreise til og fra den valgte ankomstflyplassen. 

  •  

Vis mer