Restplasser til Hellas

Hellas er ett av Middelhavets mest allsidige reisemål. Ved det turkisblå havet ligger utallige vakre feriedestinasjoner, både på fastlandet og på de greske øyene. Dette inkluderer alt fra livlige feriebyer med noe for hele familien til små, autentiske og romantiske perler. Sjekk ut vår liste over restplasser til Hellas og book din neste ferie i dag!

Mange forbinder særlig Hellas med landets idylliske strender, men landet byr også på høye fjellkjeder, daler som er dekket av vinmarker, store olivenplantasjer i sør og frodige skoger i nord. Vel så variert er de historiske severdighetene, som inkluderer alt fra middelalderkirker og borger til klassiske oldtidsruiner og templer. Alt dette kan du oppleve på en restplass fra Solfaktor. 

 

Kart over Hellas

Populære hoteller i Hellas

Hellas, Egeerhavet, Kreta, Gouves
9,3
Fantastisk
648 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 16 km
  • Nærmeste strand: ca. 30 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
Hellas, Egeerhavet, Kreta, Rethymnon
9,4
Fantastisk
352 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 67 km
  • Nærmeste strand: ca. 250 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
Hellas, Rhodos, Ixia
9,2
Fantastisk
892 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 9 km
  • Nærmeste strand: ca. 100 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)

Slik booker du restplasser til Hellas

Hellas er én av de mest populære feriedestinasjonene blant Solfaktors gjester, og med sitt solsikre klima og sine utallige vakre badestrender tilbyr landet mye av det mange reisende setter øverst på ønskelisten for ferien. Utover å slappe av i solen og bade i det krystallklare havet kan du glede deg til lekre smaksopplevelser og spennende sightseeing. Nesten uansett hvilken gresk destination du velger å reise til, finnes det spennende utfluktsmål innenfor rekkevidde.

Hvis du drømmer om en opplevelsesrik ferie under Sydens sol, er Hellas med andre ord et perfekt valg, ikke minst fordi du takket være det store utvalget av destinasjoner jevnlig kan finne billige restplasser til landet i Solfaktors søkemaskin.  

Du kan fritt velge mellom avreise fra flere av Norges største flyplasser, og på få sekunder får du en oversikt over restplasser med de billigste flybillettene kombinert med hotell i Hellas. Hvis du bestiller en pakkereise til én av Hellas` solrike feriedestinasjoner hos Solfaktor, får du reisen til nettets beste pris, samtidig som at du er sikret av Reisegarantifondet.

De mest populære reisemålene i Hellas med en restplass

Det er mange greske reisemål å velge mellom, både på fastlandet og på de greske øyene. Du kan bruke ferien på å utforske antikke templer, fordype deg i det lokale kjøkkenet på hyggelige tavernaer og slappe av på stranden.

På fastlandet er særlig halvøya Peloponnes populær blant feriereisende, med sin gode kombinasjon av severdigheter og strender. På de store greske øyene som Rhodos og Kreta er det også mye å oppleve for hele familien, mens du på småøyer som Symi, Karpathos og Thassos kan nyte fredelige omgivelser som frister med avslappende dager uten mye på programmet.

De fleste greske reisemål tiltrekker seg naturligvis feriegjester av mange slag. Santorini er særlig populær blant familier som ønsker å nyte kvalitetstid sammen på vakre strender, men øya er også kjent som én av Hellas` mest romantiske destinasjoner.

Reiser til Hellas

Du kan finne mer inspirasjon til ferieopplevelser og destinasjoner i Hellas her hos Solfaktor.

>> Finn billige reiser til Hellas her
>> Les også om våre billige reiser til Tyrkia