Reiser til Kalo Nero

Kalo Nero ligger på østkysten og er en badeby med en langstrakt strand og flere store hoteller. Ved stranden ligger restauranter og barer. Naturen i området er fantastisk, og en gang i året kommer de fredede Caretta-Caretta-skilpaddene hit for å legge egg.

Naturskjønne omgivelser og skilpadder på Kalo Nero

Denne hyggelige lille kystbyen er et ideelt reisemål med fantastiske naturomgivelser. Her vil du kunne nyte endeløse strender, hvor også skilpadden Caretta-Caretta kommer og legger eggene sine. Noen områder vil derfor være skjermet i perioder, da skilpaddene er fredet.

Stranden ved Kalo Nero strekker seg ikke mindre enn 14 kilometer og her er både sand og stein med flere restauranter og kafeer langs stranden. 

I Kalo Nero dukker det opp flere og flere hoteller og stedet er et opplagt reisemål for hele familien. Her kan du nyte avslappende dager på stranden eller delta i vannsportaktiviteter.

Byen er også et ideelt utgangspunkt for å utforske Peloppones eller besøke historiske steder. Nord for Kalo Nero ligger byen Kaiafa med sin vakre gylne sandstrand og termalbad.

Reiser til Hellas

Les mer om Hellas og finn inspirasjon til din neste reise her

Finn reisen til Hellas her

Hoteller i Kalo Nero