Reiser til Thassos by

Thassos by har 2 havner og ligger i maleriske omgivelser med gammel historie på den ene siden og et pulserende moderne ferieliv på den andre. I den nye havnen ligger byens sentrum med tavernaer, restauranter og butikker.

Thassos er en grønn og frodig øy med olivenlunder, pinjeskog og sypresser. Langs kysten ligger det flere koselige badeviker og lange fine sandstrender som er langgrunne.

Limenas betyr havn og er et annet navn på Thassos by

Thassos by har 2 havner og ligger i maleriske omgivelser med gammel historie på den ene siden og et pulserende moderne ferieliv på den andre.

I den nye havnen ligger byens sentrum med tavernaer, restauranter og butikker og ved den eldre havnen finner du den gamle bydelen som egner seg godt for å spasere i koselige omgivelser.

Fra Thassos og Limenas kan du faktisk se over til fastlandet, og det er lett og komme seg dit med ferge.
Byen har to fine sandstrender.

Thassos er en grønn og frodig øy med  olivenlunder, pinjeskog og sypresser

Øya ligger i den nordlige delen av Egeerhavet og har en rik historie og har mange arkeologiske perler som er vel verd et besøk. Historisk sett har jordbruket vært hovednæringsvei men i dag er det turistindustrien som er viktigste inntektskilde.

Langs kysten ligger det flere koselige badeviker og lange fine sandstrender som er langgrunne. Her finner du også klippestrender med krystallklart vann som passer perfekt for den som vil snorkle.

Vil du  se deg litt om på øya, er en av de små koselige fjellandsbyene gode tips. Her finner du ro og en avslappet gresk atmosfære som minner lite om det hektiske ferielivet ved kysten. .

Det er ingen flyplass på øya så flyene lander på Kavala og derfra kommer du ut til øya med båt.

Reiser til Hellas

Les mer om Hellas og finn inspirasjon til din neste reise her

Finn reisen til Hellas her

Hoteller i Thassos by