Reiser til Naxos

Det er en hyggelig atmosfære som møter deg på Naxos med noen av Hellas' beste strender, krystallklart vann og en vakker frodig natur.

Naxos by er den største byen og et naturlig sentrum for øyas innbyggere og turister. I gamlebyen finner du svingete smale gater og vakkert blomstrende bougainvillea og mengder av koselige tavernaer og hyggelige butikker.

Naxos har noen av Hellas’ beste strender, krystallklart vann og en vakker frodig natur.

Det er en hyggelig atmosfære som møter deg på Naxos og øya har noe for alle smaker og aldre. Naxos har gode bussforbindelser og det er enkelt å komme seg rundt på øya.

Når man reiser hit, lander flyet på Santorini og så er det transfer med båt til Naxos. Transferen kan ta ca 4-6 timer avhengig av sesong og vær.

Naxos by er den største byen og et naturlig sentrum for øyas innbyggere og turister.

Ved byens imponerende borg “Kastro” ligger gamlebyen med sine svingete smale gater og vakkert blomstrende bougainvillea. Her er det mengder av koselige tavernaer og hyggelige butikker.

På Naxos er det krystallklart vann og fine langgrunne strender med gyllen sand som både voksne og barn setter pris på. Foretrekker du litt action finnes det også flere vannsports aktiviteter å velge mellom. Er stranden tettpakket så kan man ta seg en tur litt utenfor byen, med koselige små badeviker og noen nudiststrender.
Langs stranden som ligger midt i byen er det et utvalg av sjarmerende tavernaer, og barer med god gode lokale retter på menyen.

Det er ingen flyplass på Naxos.
Man flyr til Santorini og så videre med båt-transfer til Naxos.
Transfertiden varierer og avhenger av sesong, vær og båttype, men tar gjennomsnittlig ca 4 timer.

Reiser til Hellas

Les mer om Hellas og finn inspirasjon til din neste reise her

Finn reisen til Hellas her

Hoteller i Naxos by