Olympic Palladium

Offisiell kategori

Solfaktors vurdering

27 anmeldelser
8,9 Gjesteanmeldelser
Beskrivelse

Kart og avstander

Olympic Palladium tilbyr 75 rom i forskjellige størrelser og kategorier. Alle rommene er individuelt innredet i en klassisk, moderne stil med forskjellige farger og materialer. Rommene har balkong eller terrasse. Alle rommene har moderne fasiliteter som TV og gratis Wi-Fi samt eget bad med dusj og/eller badekar, hårføner og gratis badeprodukter.

Alle de viste rombildene er eksempler. Innredning og størrelse kan variere innenfor samme romtype. Vær oppmerksom på at om du bestiller overnatting i kategorien "economy" kan dette avvike fra vår beskrivelse - ofte holder kategorien "economy" en lavere standard (med eller uten vinduer/utsikt).

Nedenfor finner du utvalgte hotell- og romfasiliteter på Olympic Palladium. Noen kan være felles og/eller mot betaling på stedet, eller tilhøre spesifikke romtyper.

 • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
 • Internettilgang / WiFi
 • Restaurant
 • Balkong
 • Mulighet for havutsikt/innsjøutsikt
 • Parkering / Garasje (evt. mot betaling)
 • I by eller landsby
 • Strand nærmere enn 1½ km
 • Byen er nærmere enn 3 km
 • Hotellbar
 • Nær vannet (max 4 km)

NB: Noen fasiliteter som f.eks. utendørs svømmebasseng og restaurant kan være sesongstengte og kan innebære betaling direkte til oppholdsstedet (lavsesong er vanligvis fra oktober til og med april for de fleste reisemål i Sør-Europa - med unntak av vinterdestinasjoner som Madeira og Kanariøyene). For Thailand er det nesten omvendt (høysesong er vanligvis fra oktober til april) - men det kan være forskjeller fra reisemål til reisemål. Vi henviser til og anbefaler forøvrig at du leser vår FAQ

Adresse

Themistokli Moatsou Street 42
74100 Rethymno

Koordinater

Latitude: 35.3652
Longitude: 24.4770

Hva sier gjestene om Olympic Palladium?

9,7
petrovic, oslo

Fantastisk

Fantastisk bra sted, bare at internet kunne vert bedre.
9,5
Ståle, Krokstadelva

Utrolig bra

Dette hotellet er veldig bra. God aircondition reint god service bra frokost. Så jeg har ingen betenkeligheter med å reise tilbake til dette hotellet eller å kunne...
6,8
Jenny, Oslo

Ok hotell

Hotellet var fint og rent. Hotellfrokosten var grei. Det var et veldig lite bassengområde med kun 6 solsenger. Hotellet ligger ved en trafikkert vei så var en del...

Slik kan du reise

Hos Solfaktor vil vi gi deg som gjest størst mulig fleksibilitet, og du kan derfor bestille pakkereiser med valgfri avreisedato, avreiseflyplass og reiselengde. Du kan som nevnt også velge å kun bestille hotell dersom du ønsker å arrangere reisen selv.

Informasjon om aktuelle flyruter og flytider finner du i søkemotoren i trinn 2 når du søker etter en reise. 

På alle reiser som inkluderer fly og hotell kan du i tillegg bestille en leiebil eller transport t/r ditt hotell. Vi tilbyr både privat transport og felles transport med flere stopp. Informasjon om transport, kategorier og aktuelle priser for bilutleie kan du se i de påfølgende trinnene i søkemotoren. Prisene for leiebil er for hele oppholdet med henting/levering i forbindelse med ankomst/hjemreise til og fra den valgte ankomstflyplassen. 

 •  

Vis mer

Andre hoteller Rethymnon

Vis flere