Alexiou Apartment Blue

Offisiell kategori

Solfaktors vurdering

9,9
Fantastisk
102 anmeldelser

Det lille pensjonatet Alexiou Apartment Blue ligger sentralt i Rethymnon, bare en kort spasertur fra havet, stranden og den vakre venetianske havnen der tavernaene ligger side og side og serverer gode tradisjonelle greske retter. Hvis du leter etter et godt utgangspunkt for en reise til Hellas, er det hit du skal dra. Alle leiligheter har dessuten en kjøkkenkrok, der du selv kan stå for matlagingen, hvis du har lyst til det. 

Alexiou Apartment Blue er en fin kombinasjon av B&B og leilighetshotell. Her bor du nemlig i leiligheter med egen kjøkkenkrok, der du selv kan lage alle måltidene under reisen – men du har også muligheten til å kjøpe frokost, hvis du heller vil at noen andre skal stå for matlagingen om morgenen. Frokosten er dessuten en klassisk kretisk versjon med forskjellige hjemmelagde kaker, fersk appelsinjuice, lokal honning og gode nøtter. En perfekt start på dagen som fyller kroppen din med herlig energi, før dagens eventyr. 

På Alexiou Apartment Blue ønskes du velkommen inn til en hjemmekoselig følelse, og tas godt hånd om av det gjestfrie personalet. Du befinner deg sentralt i Rethymnon, men samtidig i rolige omgivelser som gjør at du sover godt om natten og kan koble av på solterrassen på dagene. Det er bare 600 meter til den venetianske havnen og omtrent like langt til byens arkeologiske museum, der du kan lære deg mer om stedets historie. Vil du sole deg og bade, kan du gå til stranden bare fem minutter. På dette leilighetshotellet har alle enheter klimaanlegg og en spiseplass og dette kan du holde deg oppdatert med gratis Wi-Fi. 

Derfor skal du velge Alexiou Apartment Blue

 • Nærmeste flyplass: 68 km
 • Nærmeste strand: ca. 300 m
 • Internettilgang / WiFi
 • Strand nærmere enn 1½ km

Greit å vite

Vennligst gi beskjed til hotellet om din forventede ankomsttid, siden resepsjonen ikke alltid er bemannet. Sen ankomst er på forespørsel. Parkering er tilgjengelig ved hotellet (eventuelt mot et gebyr). Du kan bestille transport tur/retur mellom flyplassen og hotellet når du bestiller reisen din. Wi-Fi er gratis og er tilgjengelig i alle rom (med forbehold om endringer). Frokost er tilgjengelig, på bestilling og mot betaling, alle dager 08.00-11.00 (med forbehold om endringer). Eventuell turistskatt betales på stedet. Vær obs på at det kan være nødvendig å betale et depositum for leiligheten ved ankomst. Det betales tilbake ved avreise, dersom leilighetene forlates i opprinnelig stand.

Kart og avstander

 • Nærmeste strand: ca. 300 m
 • Avstand til sentrum: ca. 1.1 km
 • Den deilige stranden ved Adelianos Kampos: ca. 6 km
 • Den hyggelige og sjarmerende landsbyen Adele: ca. 8 km
 • Kapsaliana: ca. 19 km
 • Panormo: ca. 22 km
 • Den tradisjonelle, lille fiskerlandsbyen Panormos: ca. 22 km
 • Angelianá: ca. 22 km
 • Smak på den fantastiske, greske olivenoljen hos Paraschakis Olive Oil: ca. 30 km
 • Zevs' grotte, der Zevs ble holdt skjult fra sin far Kronos. Husk gode sko!: ca. 68 km
 • Chania Flyplass: ca. 68 km (1h 10m)
 • Heraklion Flyplass: ca. 82 km (1h 20m)

Alexiou Apartment Blue har 2 leiligheter i forskjellige størrelser og kategorier. Begge leilighetene er individuelt innredet i enkel stil med forskjellige farger og materialer. Leilighetene har balkong eller terrasse. Begge leilighetene har moderne fasiliteter som TV, gratis Wi-Fi, klimaanlegg og kaffe- og tekoker. Rommenes bad har dusj og/eller badekar, hårføner og gratis toalettartikler. Leilighetene har også egen kjøkkenkrok der du kan lage enklere måltider.

Alle de viste rombildene er eksempler. Innredning og størrelse kan variere innenfor samme romtype. Vær oppmerksom på at om du bestiller overnatting i kategorien "economy" kan dette avvike fra vår beskrivelse - ofte holder kategorien "economy" en lavere standard (med eller uten vinduer/utsikt).

Nedenfor finner du utvalgte hotell- og romfasiliteter på Alexiou Apartment Blue. Noen kan være felles og/eller mot betaling på stedet, eller tilhøre spesifikke romtyper.

 • Aircondition
 • Internettilgang / WiFi
 • Balkong
 • Strand nærmere enn 1½ km

NB: Noen fasiliteter som f.eks. utendørs svømmebasseng og restaurant kan være sesongstengte og kan innebære betaling direkte til oppholdsstedet (lavsesong er vanligvis fra oktober til og med april for de fleste reisemål i Sør-Europa - med unntak av vinterdestinasjoner som Madeira og Kanariøyene). For Thailand er det nesten omvendt (høysesong er vanligvis fra oktober til april) - men det kan være forskjeller fra reisemål til reisemål. Vi henviser til og anbefaler forøvrig at du leser vår FAQ

Adresse

K. Papadaki 13
74100 Rethymno

Koordinater

Latitude: 35.3640
Longitude: 24.4838

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou samler inn data fra flere vurderingssider og skaper et samlet gjennomsnitt.

Slik kan du reise

Hos Solfaktor vil vi gi deg som gjest størst mulig fleksibilitet, og du kan derfor bestille pakkereiser med valgfri avreisedato, avreiseflyplass og reiselengde. Du kan som nevnt også velge å kun bestille hotell dersom du ønsker å arrangere reisen selv.

Informasjon om aktuelle flyruter og flytider finner du i søkemotoren i trinn 2 når du søker etter en reise. 

På alle reiser som inkluderer fly og hotell kan du i tillegg bestille en leiebil eller transport t/r ditt hotell. Vi tilbyr både privat transport og felles transport med flere stopp. Informasjon om transport, kategorier og aktuelle priser for bilutleie kan du se i de påfølgende trinnene i søkemotoren. Prisene for leiebil er for hele oppholdet med henting/levering i forbindelse med ankomst/hjemreise til og fra den valgte ankomstflyplassen. 

Vis mer

Andre hoteller Rethymnon

Vis flere