Reiser til Kato Daratso

Den fredelige badebyen Kato Daratso ligger på Kretas nordkyst og utgjør den nedre delen av landsbyen Daratso. Kato Daratso tilhører perlerekken av badebyer som ligger langs kysten vest for Chania. Både oppe i landsbyen og nede i badebyen finner du gode restauranter og tavernaer som serverer velsmakende, greske måltider.

På en billig reise til Kato Daratso kan du nyte godt av adskillige gode, barnevennlige badestrender, som ligger spredt omkring i flere vakre sandbukter og i gåavstand fra Kato Daratso. Derfor er badebyen det perfekte reisemålet for deg som drømmer om en avslappende badeferie med familien ved det glitrende Middelhavet.  

Utover å nyte den sjenerøse solen og å bade i det varme havet finnes vannsport av alle slag for både barn og voksne. Dessuten ligger Kato Daratso ikke langt fra Chanias mange severdigheter. Det er knapt fem kilometer inn til sentrum av Kretas nest største by, der du finner adskillige spennende severdigheter og et rikt utvalg av restauranter og butikker. Opplev også byens havn, som ble etablert allerede i 1252 av venetianerne og er særdeles stemningsfull. 

Utflukter

Strendene og kystbyene er særdeles lokkende, men benytt også en reisen til Kato Daratso til å oppleve de indre delene av Kreta. Her reiser majestetiske fjell seg og byr på massevis av muligheter til å dra på vandre- eller sykkelturer mellom olivenlunder og  besøke landsbyer som er særdeles lite berørt av turisme. Her ligger ofte tradisjonelle tavernaer der du kan nyte en forfriskning før turen fortsetter videre. 

På tross av at du og familien kan tilbringe hele ferien på strendene og de nærliggende attraksjonene, kan det også anbefales å dra på utflukter til andre deler av Kreta. Hvis du booker en leiebil sammen med resten av reisen til Kato Daratso, eventuelt kun for et par feriedager, kan du utforske alle utfluktsmålene på det vestlige Kreta i ditt eget tempo.

Reiser til Hellas

Les mer om Hellas og finn inspirasjon til din neste reise her

Finn reisen til Hellas her

Hoteller i Kato Daratso

Populære hoteller i Kato Daratso

Hellas, Kreta, Kato Daratso
  • Nærmeste flyplass: 24 km
  • Nærmeste strand: ca. 850 m
  • Internettilgang / WiFi
Hellas, Kreta, Kato Daratso
  • Nærmeste flyplass: 24 km
  • Avstand til sentrum: ca. 4 km
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
Hellas, Kreta, Kato Daratso
  • Nærmeste flyplass: 24 km
  • Nærmeste strand: ca. 2 km
  • Internettilgang / WiFi