Reiser til Kalamaki

I den vakre Laganabukta ligger vidunderlige Kalamaki. Dette er et virkelig godt alternativ for barnefamilier på ferie. Her er det vannparker, minigolf, hesteridning og mange ulike vannsportsaktiviteter.

Kalamaki ligger 6 km fra Chania, med gangavstand til Agii Apostoli. Langs stranden er det det et lite utvalg av tavernaer og barer, og hvis du trenger variasjon er det lett å reise rundt å utforske andre byer og kysten av Kreta.

I den vakre Laganabukta ligger vidunderlige Kalamaki

Dette er et virkelig godt alternativ for barnefamilier på ferie og Kalamaki har bevart mye av den greske sjarmen og atmosfæren.

Stranden i Kalamaki henger sammen med flere andre strender langs denne delen av kysten. Noen områder er fredet i perioden når skilpaddene trekker opp fra havet for å legge sine egg. Men du verden, her er det plenty mer strand for badelivet.

For alle barn i familien, små og store, finnes det et utall av aktiviteter å være med på i nærheten av Kalamaki. Her er det vannparker, minigolf, hesteridning og mange ulike vannsportsaktiviteter.

Liker du et mer hektisk natteliv mens du er på ferie er det kort vei inn til Laganas og Zakynthos by.

Landsbyen Kalamaki ligger 6 km fra Chania, med gangavstand til Agii Apostoli

Kystlinjen er en sammenhengende sandstrand inndelt i små bukter, delt av lave klipperygger. Langs stranden i Kalamaki ligger det et lite utvalg av tavernaer og barer.

Hotellene er av ulik størrelse hvor mange av dem er familiedrevet. Kalamaki har en avslappet atmosfære og er et godt utgangspunkt for å utforske den nordlige kysten av Kreta. Landsbyen er populær både blant turistene og lokalbefolkningen, og det er enkelt å reise mellom de forskjellige byene på kysten, med god bussforbindelsene og rimelig taxi.

Reiser til Hellas

Les mer om Hellas og finn inspirasjon til din neste reise her

Finn reisen til Hellas her

Hoteller i Kalamaki