Kipriotis Village Resort

Offisiell kategori

Solfaktors vurdering

7,2
Bra
1027 anmeldelser

Kipriotis Village Resort er et stort feriested som ligger ved sjøen, ca. 10 minutters kjøring øst for Kos by på øya med samme navn. Her ønskes du velkommen til et hotell med flere fasiliteter for både store og små og mulighet for å bestille All Inclusive. Med flere forskjellige restauranter, tilgang til både bassenger og en privat strand samt et komplett SPA, vil du ikke gå glipp av noe på turen.

Lengter du etter den greske varmen og solen og ser etter et badested hvor du kan slappe av med hele familien eller med en vennegjeng? Da bør du lese videre om Kipriotis Village Resort som ligger på Kos, kun tre kilometer fra Kos by. Her er du cirka 550 meter fra sjøen (avhengig av hvor i området du bor) og har tilgang til en privat strand hvor du kan slå deg ned i en solseng og nyte varmen. Hotellet har også flere ulike basseng, både innendørs og utendørs, samt for barn og voksne, slik at du har flere muligheter til å kjøle deg ned. Hvis du ønsker å ta avslapningen et skritt videre, er du velkommen til å besøke SPA, hvor du kan bestille massasje. Du kan veksle de stille stundene med tennis på en av de syv tennisbanene i området.

Når du bor på Kipriotis Village Resort bor du i rom og suiter med klimaanlegg innredet i jordfarger og matchende møbler. Alle rommene har balkong med utsikt over området eller havet. Du kan starte morgenen med en frokostbuffé som serveres daglig i spisesalen. Her kan du glede deg til gresk yoghurt, granola, frisk frukt, egg og mye, mye mer. Hotellet har også fem restauranter som serverer ulike typer mat, så du vil garantert kunne finne noe som passer til lunsj og middag. Det er mulig å bestille All Inclusive på dette hotellet, som inkluderer alle måltider samt utvalgte drinker fra en buffet i hovedrestauranten. Du kan runde av kveldene med en god drink i en av barene.

Derfor skal du velge Kipriotis Village Resort

 • Nærmeste flyplass: 34 km
 • Nærmeste strand: ca. 500 m
 • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
 • Internettilgang / WiFi

Greit å vite

Resepsjonen er åpen 24 timer i døgnet. Privat parkering er tilgjengelig i området (eventuelt mot avgift). Du kan bestille tur-retur-transport mellom flyplassen og hotellet når du bestiller reisen. Wi-Fi er tilgjengelig i alle områder, muligens mot et gebyr (med forbehold om endringer).

Eventuelle behandlinger i SPA bestilles og betales på stedet, de har egen resepsjon. Bassengene er sesongåpne. Frokostbuffé er tilgjengelig hver dag, muligens mot et gebyr (kan endres). Det er mulig å bestille All Inclusive på dette hotellet som inkluderer alle måltider fra en buffet samt utvalgte drinker og snacks (med forbehold om endringer). Eventuell turistskatt betales på stedet.

Depositum må etterlates (kontanter) for tennisutstyr.

OBS! All inclusive-konseptet bestemmes lokalt av hotellet og kan endres i løpet av sesongen. Det aktuelle programmet får du ved ankomst til hotellet. All inclusive inkluderer alltid frokost, lunsj og middag (vanligvis i hotellets buffetrestaurant) samt snacks som f.eks. is og et utvalg lokale drikkevarer (vanligvis på bestemte tidspunkter).

Har du bestilt et opphold med All inclusive (uansett om det er light, plus eller noe annet) er det ikke alltid at alle barene og restaurantene på hotellet inngår i All inclusive-konseptet. Ønsker du likevel å benytte deg av de stedene som ikke inngår, betaler du ekstra for mat og drikke direkte på stedet.

Kart og avstander

 • Nærmeste strand: ca. 500 m
 • Avstand til sentrum: ca. 300 m
 • Kos Flyplass: ca. 34 km (40m)

Kipriotis Village Resort tilbyr 709 rom og suiter i ulike størrelser og kategorier. Alle rommene er individuelt innredet i en klassisk moderne stil med forskjellige farger og materialer. Rommene har balkong eller terrasse. Alle rommene har moderne fasiliteter som TV, Wi-Fi, klimaanlegg, safe og kaffe- og tekoker. og eget bad med dusj og/eller badekar, hårføner og gratis badeprodukter.

Alle de viste rombildene er eksempler. Innredning og størrelse kan variere innenfor samme romtype. Vær oppmerksom på at om du bestiller overnatting i kategorien "economy" kan dette avvike fra vår beskrivelse - ofte holder kategorien "economy" en lavere standard (med eller uten vinduer/utsikt).

Nedenfor finner du utvalgte hotell- og romfasiliteter på Kipriotis Village Resort. Noen kan være felles og/eller mot betaling på stedet, eller tilhøre spesifikke romtyper.

 • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
 • Aircondition
 • Internettilgang / WiFi
 • Restaurant
 • Mulighet for havutsikt/innsjøutsikt
 • Balkong
 • Barnebasseng evt. seksjon
 • Parkering / Garasje (evt. mot betaling)
 • Strand nærmere enn 1½ km
 • Spa / Velværesenter
 • Hotellbar
 • Mulighet for All inclusive
 • Innendørsbasseng
 • Vannsklie(r)
 • Treningsmuligheter

NB: Noen fasiliteter som f.eks. utendørs svømmebasseng og restaurant kan være sesongstengte og kan innebære betaling direkte til oppholdsstedet (lavsesong er vanligvis fra oktober til og med april for de fleste reisemål i Sør-Europa - med unntak av vinterdestinasjoner som Madeira og Kanariøyene). For Thailand er det nesten omvendt (høysesong er vanligvis fra oktober til april) - men det kan være forskjeller fra reisemål til reisemål. Vi henviser til og anbefaler forøvrig at du leser vår FAQ

Adresse

Psalidi
85300 Psalidi

Koordinater

Latitude: 36.8836
Longitude: 27.3342

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou samler inn data fra flere vurderingssider og skaper et samlet gjennomsnitt.

Slik kan du reise

Hos Solfaktor vil vi gi deg som gjest størst mulig fleksibilitet, og du kan derfor bestille pakkereiser med valgfri avreisedato, avreiseflyplass og reiselengde. Du kan som nevnt også velge å kun bestille hotell dersom du ønsker å arrangere reisen selv.

Informasjon om aktuelle flyruter og flytider finner du i søkemotoren i trinn 2 når du søker etter en reise. 

På alle reiser som inkluderer fly og hotell kan du i tillegg bestille en leiebil eller transport t/r ditt hotell. Vi tilbyr både privat transport og felles transport med flere stopp. Informasjon om transport, kategorier og aktuelle priser for bilutleie kan du se i de påfølgende trinnene i søkemotoren. Prisene for leiebil er for hele oppholdet med henting/levering i forbindelse med ankomst/hjemreise til og fra den valgte ankomstflyplassen. 

Vis mer