Andromeda Hotel Apartments

Offisiell kategori

Solfaktors vurdering

9,3
Fantastisk
309 anmeldelser

Andromeda Hotel Apartments ligger i et idyllisk miljø ved kystveien mellom Kos og Psalidi, med Egeerhavet som nærmeste nabo. Her bor du i ett av de vakreste områdene på Kos, i et miljø der den naturlige skjønnheten er stor. Stedet ligger omgitt av palmer og fint stelte hager og til tross for at det råder fred og ro her, er du samtidig nær den livlige byen Kos, et sted der det alltid er noe å gjøre. Her får du det beste av to verdener og siden du også bor i leiligheter med mulighet for selvhushold, kan du styre ferien akkurat slik du vil.

Andromeda Hotel Apartments er et perfekt utgangspunkt for deg som vil dra på en ferie på Kos som er full av deilig bading og herlige stunder i den varme solen. Du bor bare noen få meter fra den offentlig stranden, der det er godt med plass til både lek og avslapning. Sitt ned i en av de varme sanddynene, les en bok i skyggen fra en parasoll og la barna leke i vannkanten. Mellom hotellet og stranden går det en fin sykkelvei, der du kan ta spaserturer og sykkelturer i den skjønne havbrisen - har du flaks, kan du kanskje se en delfin ute i horisonten. Bak hotellet ligger en pittoresk olivenmark der du kan spasere rundt med noen du liker godt... De høye palmene og cypressene bidrar også til en herlig atmosfære, akkurat som klokkene fra fjellgeitene gjør det, der de passerer på jordene på sensommeren.

På Andromeda Hotel Apartments bor du i studios og leiligheter, som alle er unikt innredet i dempede farger og rustikke tremøbler. Her er det selvhushold som gjelder. Det vil si at du kan lage din egen mat i din egen kjøkkenkrok, hvis du da ikke vil ut i nærområdet og finne en passende restaurant. Det er mange tavernaer og snarkjøp i nærheten - og hvis du drar inn til byen Kos (3 km) finnes du en rekke restauranter, barer, caféer og butikker. På Andromeda Hotel Apartments deler alle leiligheter en solterrasse, der det finnes solsenger, et basseng og en snackbar som har utsikt ut over bassenget. 

Derfor skal du velge Andromeda Hotel Apartments

 • Nærmeste flyplass: 33 km
 • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
 • Internettilgang / WiFi
 • Barnebasseng evt. seksjon

Greit å vite

Siden Andromeda Hotel Apartments ligger litt avsides til, anbefaler vi at du har bil for å kunne kjøre til og fra hotellet og for å kunne dra på utflukter rundt på øya. Privat parkering er tilgjengelig på området (eventuelt mot gebyr). Du kan også velge å bestille transport tur/retur mellom flyplassen og hotellet via oss Escapeaway. Wi-Fi er gratis og er tilgjengelig i alle rom (med forbehold om endringer). Resepsjonen er åpen mellom 08:00-00.00. Eventuell turistskatt betales på stedet. Vær obs på at det kan være nødvendig å legge igjen et depositum ved ankomst, som betales tilbake hvis leiligheten etterlates i god stand. 

Kart og avstander

 • Kos Flyplass: ca. 33 km (50m)

Andromeda Hotel Apartments har 24 leiligheter i forskjellige størrelser og kategorier. Alle leiligheter er individuelt innredet i duse farger, med rustikke møbler og i skjønne materialer. Rommene har balkong eller med utsikt ut over hagen eller havet.  Alle rom har moderne fasiliteter som TV, gratis Wi-Fi, mørkleggingsgardiner og klimaanlegg. Rommenes bad har dusj og/eller badekar, toalett og hårføner. Kjøkkenkroken på rommet har kjøleskap, ovn, mikrobølgeovn, vannkoker, kaffemaskin og kjøkkenredskaper.

Alle de viste rombildene er eksempler. Innredning og størrelse kan variere innenfor samme romtype. Vær oppmerksom på at om du bestiller overnatting i kategorien "economy" kan dette avvike fra vår beskrivelse - ofte holder kategorien "economy" en lavere standard (med eller uten vinduer/utsikt).

Nedenfor finner du utvalgte hotell- og romfasiliteter på Andromeda Hotel Apartments. Noen kan være felles og/eller mot betaling på stedet, eller tilhøre spesifikke romtyper.

 • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
 • Aircondition
 • Internettilgang / WiFi
 • Balkong
 • Mulighet for havutsikt/innsjøutsikt
 • Barnebasseng evt. seksjon
 • Parkering / Garasje (evt. mot betaling)
 • Strand nærmere enn 1½ km
 • Hotellbar
 • Nær vannet (max 4 km)

NB: Noen fasiliteter som f.eks. utendørs svømmebasseng og restaurant kan være sesongstengte og kan innebære betaling direkte til oppholdsstedet (lavsesong er vanligvis fra oktober til og med april for de fleste reisemål i Sør-Europa - med unntak av vinterdestinasjoner som Madeira og Kanariøyene). For Thailand er det nesten omvendt (høysesong er vanligvis fra oktober til april) - men det kan være forskjeller fra reisemål til reisemål. Vi henviser til og anbefaler forøvrig at du leser vår FAQ

Adresse

Po Box 61
85300 Psalidi

Koordinater

Latitude: 36.8841
Longitude: 27.3244

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou samler inn data fra flere vurderingssider og skaper et samlet gjennomsnitt.

Slik kan du reise

Hos Solfaktor vil vi gi deg som gjest størst mulig fleksibilitet, og du kan derfor bestille pakkereiser med valgfri avreisedato, avreiseflyplass og reiselengde. Du kan som nevnt også velge å kun bestille hotell dersom du ønsker å arrangere reisen selv.

Informasjon om aktuelle flyruter og flytider finner du i søkemotoren i trinn 2 når du søker etter en reise. 

På alle reiser som inkluderer fly og hotell kan du i tillegg bestille en leiebil eller transport t/r ditt hotell. Vi tilbyr både privat transport og felles transport med flere stopp. Informasjon om transport, kategorier og aktuelle priser for bilutleie kan du se i de påfølgende trinnene i søkemotoren. Prisene for leiebil er for hele oppholdet med henting/levering i forbindelse med ankomst/hjemreise til og fra den valgte ankomstflyplassen. 

Vis mer