Summer Village of Hippocrates

Offisiell kategori

Solfaktors vurdering

9,0
Fantastisk
353 anmeldelser

At Summer Village of Hippokrates er oppkalt etter Hippokrates er ikke vanskelig å forstå. Den store legen ble født på Kos, der man med rette har valgt å hedra hans minne. Hotellet ligger kun 600 meter fra den vakre stranden i Marmari på nordkysten av Kos og tilbyr overnatting i hus og bungalows spredt i den anlagte hagen som er full av palmer; dette er et perfekt sted for en ferie med venner eller hele familien.

Det mest naturlige samlingspunktet på Summer Village of Hippocrates for hotellets gjester er det store svømmebassenget som ligger sentralt plassert på området. Her finnes godt med plass for deg som ønsker å slappe av under den greske solen og nyte varmen fra en solstol. Du kan legge deg i skyggen under en parasoll eller under en palme før du tar en dukkert i det deilige vannet - eller hvorfor ikke bestille en forfriskende drink i bassengbaren?  Der serveres eksotiske cocktails, drinker og ferskpresset juice. Mens du nyter roen kan barna kose seg på lekeplassen, på fotballbanen eller med en runde biljard eller bordtennis. 

I resepsjonen på Summer Village of Hippocrates er det mulig å leie sykler og begi seg ut i nærområdet på oppdagelsesferd eller sykle hele veien til Kos By, som ligger en drøy mil unna. Det kan høres ut som en lang tur, men terrenget er flatt og enkelt. Vel fremme i Kos By kan du nyte byens store utvalg av kaféer, barer og vakre miljøer. Gå ikke glipp av et besøk i småbåthavnen. Vel tilbake på Summer Village of Hippocrates kan du se frem  til smakfull mat i hotellets resturant, som serverer buffeter med greske og internasjonale spesialiteter.  I nærområdet finnes også andre spisesteder. 

 

Derfor skal du velge Summer Village of Hippocrates

 • Nærmeste flyplass: 19 km
 • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
 • Internettilgang / WiFi
 • Restaurant

Greit å vite

Det finnes privat parkering på området, men mot betaling. Du kan velge å booke transport tur/retur mellom flyplassen og hotellet via Escapeaway. WiFi er gratis og tilgjengelig i alle områder, men med forbehold om endringer. Resepsjonen er åpen 24 timer i døgnet. Eventuelle spabehandlinger bestilles og betales på stedet. Morgenbuffet er tilgjengelig hver dag fra 07:30 til 10:00 (med forbehold om endringer). Eventuell turistskatt betales på stedet.

Kart og avstander

 • Kos Flyplass: ca. 19 km (30m)

Summer Village of Hippocrates tilbyr 78 rom og suiter i ulike størrelser og kategorier. Alle rommene er individuelt innredet i lyse farger med naturlige materialer og vakre tekstiler og møbler. Rommene har balkong eller terrasse, hvorav enkelte rom har direkte utgang til privat basseng. Alle rommene har moderne fasiliteter som TV, gratis Wi-Fi, kjøleskap og kaffemaskin. I de private baderommene finnes boblebad og/eller badekar, hårføner og gratis toalettartikler. 

Alle de viste rombildene er eksempler. Innredning og størrelse kan variere innenfor samme romtype. Vær oppmerksom på at om du bestiller overnatting i kategorien "economy" kan dette avvike fra vår beskrivelse - ofte holder kategorien "economy" en lavere standard (med eller uten vinduer/utsikt).

Nedenfor finner du utvalgte hotell- og romfasiliteter på Summer Village of Hippocrates. Noen kan være felles og/eller mot betaling på stedet, eller tilhøre spesifikke romtyper.

 • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
 • Aircondition
 • Internettilgang / WiFi
 • Restaurant
 • Balkong
 • Barnebasseng evt. seksjon
 • Parkering / Garasje (evt. mot betaling)
 • I by eller landsby
 • Strand nærmere enn 1½ km
 • Hotellbar
 • Nær vannet (max 4 km)

NB: Noen fasiliteter som f.eks. utendørs svømmebasseng og restaurant kan være sesongstengte og kan innebære betaling direkte til oppholdsstedet (lavsesong er vanligvis fra oktober til og med april for de fleste reisemål i Sør-Europa - med unntak av vinterdestinasjoner som Madeira og Kanariøyene). For Thailand er det nesten omvendt (høysesong er vanligvis fra oktober til april) - men det kan være forskjeller fra reisemål til reisemål. Vi henviser til og anbefaler forøvrig at du leser vår FAQ

Adresse

Marmari
85300 Marmari

Koordinater

Latitude: 36.8758
Longitude: 27.1549

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou samler inn data fra flere vurderingssider og skaper et samlet gjennomsnitt.

Slik kan du reise

Hos Solfaktor vil vi gi deg som gjest størst mulig fleksibilitet, og du kan derfor bestille pakkereiser med valgfri avreisedato, avreiseflyplass og reiselengde. Du kan som nevnt også velge å kun bestille hotell dersom du ønsker å arrangere reisen selv.

Informasjon om aktuelle flyruter og flytider finner du i søkemotoren i trinn 2 når du søker etter en reise. 

På alle reiser som inkluderer fly og hotell kan du i tillegg bestille en leiebil eller transport t/r ditt hotell. Vi tilbyr både privat transport og felles transport med flere stopp. Informasjon om transport, kategorier og aktuelle priser for bilutleie kan du se i de påfølgende trinnene i søkemotoren. Prisene for leiebil er for hele oppholdet med henting/levering i forbindelse med ankomst/hjemreise til og fra den valgte ankomstflyplassen. 

Vis mer