Grecotel Casa Paradiso

Offisiell kategori

Solfaktors vurdering

8,8
Meget bra
565 anmeldelser

Grecotel Casa Paradiso gjør seg virkelig fortjent til navnet sitt. Her har du nemlig kommet et et ekte gresk paradis, bare et steinkast fra havet i Marmari på Kos. De store rommene ligger spredt ut ut i flere forskjellige hus og bygninger som omgis av tropiske hager fulle av palmer, vekster og vakre blomster. Her kan du nyte utsikten ut over Egeerhavet samt freden som preger hele området. Et herlig sted, både for små og store reisende. Velkommen til Kos og Grecotel Casa Paradiso.

På Grecotel Casa Paradiso råder det en fri og bohemaktig atmosfære, som du kan ta del i, uansett hvor på området du befinner deg. Fra første stund ønskes du velkommen av et trivelig personale i resepsjonen og ferien tilbringer du deretter i koselige rom eller bungalows som ligger langt fra byens sus og dus. Her bor du omgitt av store grønne områder og spaserturen ned til den private stranden tar bare noen minutter. Tilbring noen uforglemmelige stunder sammen med reisefølget ditt. For barna er det masse plass til lek og for voksne står det solsenger og parasoller klare, for den ultimate avslapningen. Du som foretrekker å bade i et basseng kan naturligvis også gå til hotellets store bassengområde som ligger sentralt på området.

Hvis du vil være aktiv når du er på Kos, kan du delta i aktiviteter som yoga, vanngymnastikk, snorkling og mye mer. Her er det også en gym for deg som elsker å trene og barna kan more seg på lekeplassen elsker i barneklubben Grecoland, der de blir tatt hånd om av utdannet personale. Du kan også ta sikte på en oppdagelsestur til byen Kos som ligger en drøy mil fra Marmari. Det går fint å sykle dit, siden terrenget er flatt, og når du har kommet vel fream har du en livlig by å spasere rundt i. Sitt ned ved en av uteserveringene, besøk den idylliske havnen eller nyt å gå og kikke på lokale varer i butikkene. 

Vel tilbake til Grecotel Casa Paradiso kan du se frem til god lokal mat i hotellets hovedrestaurant. Her serveres greske spesialiteter og internasjonale klassikere i herlige omgivelser, og noen kvelder i uken kan du også underholdes av et matlagingsshow mens du spiser. I baren og loungen kan du avslutte kvelden med en god cocktail i selskap med den klare stjernehimmelen.

Derfor skal du velge Grecotel Casa Paradiso

 • Nærmeste flyplass: 19 km
 • Nærmeste strand: ca. 2.6 km
 • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
 • Internettilgang / WiFi

Greit å vite

Siden Grecotel Casa Paradiso ligger avsides til, anbefaler vi at du har bil for å kunne kjøre til og fra hotellet, og for å kunne dra på utflukter i området. Privat parkering er tilgjengelig på området (eventuelt mot gebyr). Du kan også velge å bestille transport tur/retur mellom flyplassen og hotellet via oss Escapeaway. Wi-Fi er gratis og er tilgjengelig i alle rom (med forbehold om endringer). Resepsjonen er åpen 24 timer i døgnet. Heis er tilgjengelig. Frokostbuffét er tilgjengelig alle dager (med forbehold om endringer). Eventuell turistskatt betales på stedet.

OBS! All inclusive-konseptet bestemmes lokalt av hotellet og kan endres i løpet av sesongen. Det aktuelle programmet får du ved ankomst til hotellet. All inclusive inkluderer alltid frokost, lunsj og middag (vanligvis i hotellets buffetrestaurant) samt snacks som f.eks. is og et utvalg lokale drikkevarer (vanligvis på bestemte tidspunkter).

Har du bestilt et opphold med All inclusive (uansett om det er light, plus eller noe annet) er det ikke alltid at alle barene og restaurantene på hotellet inngår i All inclusive-konseptet. Ønsker du likevel å benytte deg av de stedene som ikke inngår, betaler du ekstra for mat og drikke direkte på stedet.

Kart og avstander

 • Nærmeste strand: ca. 2.6 km
 • Nærmeste større by: ca. 15.8 km
 • Kos Flyplass: ca. 19 km (30m)

Grecotel Casa Paradiso har 268 rom og bungalows i forskjellige størrelser og kategorier. Alle rom er individuelt innredet i en bohemaktig stil med naturlige farger og materialer. Rommene har balkong eller terrasse med utsikt ut over området eller havet. Sengene har madrasser og sengeklær av høyeste kvalitet. Alle rom har moderne fasiliteter som TV, gratis Wi-Fi, klimaanlegg kjøleskap. Rommenes bad har dusj og/eller badekar, hårføner og gratis toalettartikler.

Alle de viste rombildene er eksempler. Innredning og størrelse kan variere innenfor samme romtype. Vær oppmerksom på at om du bestiller overnatting i kategorien "economy" kan dette avvike fra vår beskrivelse - ofte holder kategorien "economy" en lavere standard (med eller uten vinduer/utsikt).

Nedenfor finner du utvalgte hotell- og romfasiliteter på Grecotel Casa Paradiso. Noen kan være felles og/eller mot betaling på stedet, eller tilhøre spesifikke romtyper.

 • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
 • Aircondition
 • Internettilgang / WiFi
 • Restaurant
 • Balkong
 • Mulighet for havutsikt/innsjøutsikt
 • Barnebasseng evt. seksjon
 • Parkering / Garasje (evt. mot betaling)
 • I by eller landsby
 • Strand nærmere enn 1½ km
 • Treningsmuligheter
 • Hotellbar
 • Mulighet for All inclusive
 • Vannsklie(r)
 • Nær vannet (max 4 km)

NB: Noen fasiliteter som f.eks. utendørs svømmebasseng og restaurant kan være sesongstengte og kan innebære betaling direkte til oppholdsstedet (lavsesong er vanligvis fra oktober til og med april for de fleste reisemål i Sør-Europa - med unntak av vinterdestinasjoner som Madeira og Kanariøyene). For Thailand er det nesten omvendt (høysesong er vanligvis fra oktober til april) - men det kan være forskjeller fra reisemål til reisemål. Vi henviser til og anbefaler forøvrig at du leser vår FAQ

Adresse

Po Box 209
853 00 Marmari

Koordinater

Latitude: 36.8699
Longitude: 27.1359

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou samler inn data fra flere vurderingssider og skaper et samlet gjennomsnitt.

Slik kan du reise

Hos Solfaktor vil vi gi deg som gjest størst mulig fleksibilitet, og du kan derfor bestille pakkereiser med valgfri avreisedato, avreiseflyplass og reiselengde. Du kan som nevnt også velge å kun bestille hotell dersom du ønsker å arrangere reisen selv.

Informasjon om aktuelle flyruter og flytider finner du i søkemotoren i trinn 2 når du søker etter en reise. 

På alle reiser som inkluderer fly og hotell kan du i tillegg bestille en leiebil eller transport t/r ditt hotell. Vi tilbyr både privat transport og felles transport med flere stopp. Informasjon om transport, kategorier og aktuelle priser for bilutleie kan du se i de påfølgende trinnene i søkemotoren. Prisene for leiebil er for hele oppholdet med henting/levering i forbindelse med ankomst/hjemreise til og fra den valgte ankomstflyplassen. 

Vis mer