Lango Design Hotel & Spa

Offisiell kategori

Solfaktors vurdering

9,8
Fantastisk
442 anmeldelser

Lango Design Hotel & Spa ligger ved stranden i Lambi, rett utenfor byen Kos. Her ønskes du velkommen til et hotell som er designet for å skjemme deg bort, og dets fantastiske beliggenhet, bare noen skritt fra havet gjør at du kan se frem til en ferie der fokuset ligger på soling, bading og avslappende dager i den greske solen. Med en unik blanding av luksuriøse fasiliteter, tjenester med høy kvalitet, moderne arkitektur og en autentisk gresk gjestfrihet, tilbyr Lango Design Hotel & Spa den ultimate idylliske ferieopplevelsen.

Her er det en kyststrekning med fantastiske strender og innlandet er velsignet med naturlig skjønnhet og lang historie, så det er ikke så rart at Kos har blitt et populært reisemål både for greske og internasjonale gjester verden over. Det varme klimaet fra april til november, det krystallklare vannet og de uendelige sandstrendene vil fascinere deg helt fra ankomst til øya. Med utgangspunkt i Lango Design Hotel & Spa, som ligger ved Lambi strand, er det bare to kilometer til sentrum i Kos by, så her bor du på et perfekt sted hvis du vil oppdage alt øya har å tilby. Begi deg ut i det vakre grønne landskapet, besøk pittoreske småbyer og opplev den kosmopolitiske atmosfæren i øyas hovedstad. Så her er det mange muligheter som gir deg full valgfrihet for hvordan dagene skal se ut.

Høye palmer og god mat i vakre omgivelser

De luksuriøse og elegante omgivelsene på Lango Design Hotel & Spa gjør at du får et minneverdig opphold, der du ikke trenger å savne noe som helst. Her er det 54 luksuriøse rom og suiter og noen av dem har dessuten eget privat basseng – så du kan få det «privatlivet» du ønsker. Det er naturligvis også et felles bassengområde, der rette linjer, høye palmer og en elegant innredning setter atmosfæren. Sitt ned i en av de komfortable solsengene og nyt solen, kanskje med noe kaldt forfriskende drikke i hånden, fra bassengbaren ved siden av? Dagene kan du jo starte med en herlig frokost under åpen himmel og hele dagen du kan nyte gourmetmat fra restauranten. Dessuten venter signaturcoctails og kaffe i barene, når du skulle ønske det, og som et ekstra pluss kan du få det mer luksuriøst med god vin og en sigar i den koselige kjelleren.

Total avslapning i det innbydende spa-et

Som om disse herlige omgivelsene ikke er nok, byr Lango Design Hotel & Spa, akkurat som navnet antyder, også på et spa. Det er fristed for velvære, balanse og kanskje en flukt fra hverdagen, noe som jo trengs en gang iblant. I Kocoon Spa kan du bestille skjønne behandlinger som utføres av profesjonelle terapeuter. Spa-et er stort – hele 300 kvadratmeter – og er designet i en marokkansk-inspirert stil som skaper en mystisk atmosfære. Foruten behandlinger kan du bade i et oppvarmet basseng, gå i badstue, teste hamam og trene i den fullt utstyrte gymmen. Rekreasjon på sitt beste! 

Derfor skal du velge Lango Design Hotel & Spa

 • Du vil dra på en elegant og luksuriøs ferie til Kos
 • Du vil bo nær havet, med sandstranden enkelt tilgjengelig
 • Du vil ha muligheten til å dra på spennende utflukter
 • Du vil bo på et rolig sted, men enkelt kunne dra inn til Kos og de opplevelsene som venter der
 • Du vil ha et vakkert bassengområde med solsenger og bassengbar
 • Du vil kunne slappe av med skjønne behandlinger i et stort spa
 • Du vil kunne spise godt i hotellets restaurant

Godt å vite om Lango Design Hotel & Spa

Privat parkering er tilgjengelig på området (eventuelt mot gebyr). Du kan også velge å bestille transport tur/retur mellom flyplassen og hotellet via oss Escapeaway. Wi-Fi er gratis og er tilgjengelig i alle rom (med forbehold om endringer). Resepsjonen er åpen 24 timer i døgnet. Eventuelle behandlinger i spa-et bestilles og betales på stedet. Frokostbuffét er tilgjengelig alle dager 08:00-11.00 (med forbehold om endringer). Eventuell turistskatt betales på stedet. Vær obs på at dette er et voksenhotell (+18 år).

Derfor skal du velge Lango Design Hotel & Spa

 • Nærmeste flyplass: 32 km
 • Nærmeste strand: ca. 170 m
 • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
 • Internettilgang / WiFi

Kart og avstander

 • Nærmeste strand: ca. 170 m
 • Avstand til sentrum: ca. 2.5 km
 • Kos Flyplass: ca. 32 km (40m)

Lango Design Hotel & Spa har 54 rom og suiter i forskjellige størrelser og kategorier. Alle rom er individuelt innredet i en elegant moderne stil, med nøye utvalgte møbler og tekstiler. Det naturlige lysinnfallet fra vinduer og balkongdøren er stort. Rommene har balkong eller terrasse og noen har direkte utgang til et privat basseng. Sengene har madrasser og sengeklær av høyeste kvalitet. Alle rom har moderne fasiliteter som TV, gratis Wi-Fi, klimaanlegg, sikkerhetsboks og kaffemaskin. Rommes bad har dusj og/eller badekar, badekåpe, slippers, hårføner og luksuriøse toalettartikler.

Alle de viste rombildene er eksempler. Innredning og størrelse kan variere innenfor samme romtype. Vær oppmerksom på at om du bestiller overnatting i kategorien "economy" kan dette avvike fra vår beskrivelse - ofte holder kategorien "economy" en lavere standard (med eller uten vinduer/utsikt).

Nedenfor finner du utvalgte hotell- og romfasiliteter på Lango Design Hotel & Spa. Noen kan være felles og/eller mot betaling på stedet, eller tilhøre spesifikke romtyper.

 • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
 • Aircondition
 • Internettilgang / WiFi
 • Restaurant
 • Balkong
 • Mulighet for havutsikt/innsjøutsikt
 • Strand nærmere enn 1½ km
 • Byen er nærmere enn 3 km
 • Spa / Velværesenter
 • Hotellbar
 • Innendørsbasseng
 • Mulighet for privat basseng
 • Nær vannet (max 4 km)
 • Treningsmuligheter

NB: Noen fasiliteter som f.eks. utendørs svømmebasseng og restaurant kan være sesongstengte og kan innebære betaling direkte til oppholdsstedet (lavsesong er vanligvis fra oktober til og med april for de fleste reisemål i Sør-Europa - med unntak av vinterdestinasjoner som Madeira og Kanariøyene). For Thailand er det nesten omvendt (høysesong er vanligvis fra oktober til april) - men det kan være forskjeller fra reisemål til reisemål. Vi henviser til og anbefaler forøvrig at du leser vår FAQ

Adresse

853 00 Lambi Beach
853 00 Lambi

Koordinater

Latitude: 36.9135
Longitude: 27.2755

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou samler inn data fra flere vurderingssider og skaper et samlet gjennomsnitt.

Slik kan du reise

Hos Solfaktor vil vi gi deg som gjest størst mulig fleksibilitet, og du kan derfor bestille pakkereiser med valgfri avreisedato, avreiseflyplass og reiselengde. Du kan som nevnt også velge å kun bestille hotell dersom du ønsker å arrangere reisen selv.

Informasjon om aktuelle flyruter og flytider finner du i søkemotoren i trinn 2 når du søker etter en reise. 

På alle reiser som inkluderer fly og hotell kan du i tillegg bestille en leiebil eller transport t/r ditt hotell. Vi tilbyr både privat transport og felles transport med flere stopp. Informasjon om transport, kategorier og aktuelle priser for bilutleie kan du se i de påfølgende trinnene i søkemotoren. Prisene for leiebil er for hele oppholdet med henting/levering i forbindelse med ankomst/hjemreise til og fra den valgte ankomstflyplassen. 

Vis mer