Frosini Hotel

Offisiell kategori

9,5
Fantastisk
93 anmeldelser

Dette enkle hotellet er i Kos Town. Det finnes totalt 80 soverom på stedet. Wi-Fi er tilgjengelig i fellesområdene. Alle de overnattende kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Det er beklageligvis ingen soverom hvor de som velger å overnatte her kan be om babysenger til de minste barna. Det er også tilgjengelige parkeringsplasser for stedets gjester på eiendommen. Frosini Hotel fører en bærekraftig politikk. Eiendommen har utmerkede businessfasiliteter og er derfor ideelt til forretningsreisende. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

Derfor skal du velge Frosini Hotel

 • Nærmeste flyplass: 31 km
 • Nærmeste strand: ca. 100 m
 • Internettilgang / WiFi
 • Barnebasseng evt. seksjon

Hotelltype

Kart og avstander

 • Nærmeste strand: ca. 100 m
 • Kos Flyplass: ca. 31 km (40m)
Alle de viste rombildene er eksempler. Innredning og størrelse kan variere innenfor samme romtype. Vær oppmerksom på at om du bestiller overnatting i kategorien "economy" kan dette avvike fra vår beskrivelse - ofte holder kategorien "economy" en lavere standard (med eller uten vinduer/utsikt).

Nedenfor finner du utvalgte hotell- og romfasiliteter på Frosini Hotel. Noen kan være felles og/eller mot betaling på stedet, eller tilhøre spesifikke romtyper.

 • Internettilgang / WiFi
 • Barnebasseng evt. seksjon
 • Parkering / Garasje (evt. mot betaling)
 • Strand nærmere enn 1½ km
 • Hotellbar

NB: Noen fasiliteter som f.eks. utendørs svømmebasseng og restaurant kan være sesongstengte og kan innebære betaling direkte til oppholdsstedet (lavsesong er vanligvis fra oktober til og med april for de fleste reisemål i Sør-Europa - med unntak av vinterdestinasjoner som Madeira og Kanariøyene). For Thailand er det nesten omvendt (høysesong er vanligvis fra oktober til april) - men det kan være forskjeller fra reisemål til reisemål. Vi henviser til og anbefaler forøvrig at du leser vår FAQ

Adresse

Lambi
853 00 Kos

Koordinater

Latitude: 36.9062
Longitude: 27.2824

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou samler inn data fra flere vurderingssider og skaper et samlet gjennomsnitt.

Slik kan du reise

Hos Solfaktor vil vi gi deg som gjest størst mulig fleksibilitet, og du kan derfor bestille pakkereiser med valgfri avreisedato, avreiseflyplass og reiselengde. Du kan som nevnt også velge å kun bestille hotell dersom du ønsker å arrangere reisen selv.

Informasjon om aktuelle flyruter og flytider finner du i søkemotoren i trinn 2 når du søker etter en reise. 

På alle reiser som inkluderer fly og hotell kan du i tillegg bestille en leiebil eller transport t/r ditt hotell. Vi tilbyr både privat transport og felles transport med flere stopp. Informasjon om transport, kategorier og aktuelle priser for bilutleie kan du se i de påfølgende trinnene i søkemotoren. Prisene for leiebil er for hele oppholdet med henting/levering i forbindelse med ankomst/hjemreise til og fra den valgte ankomstflyplassen. 

Vis mer