Kos Hotel Junior Suites

Offisiell kategori

Solfaktors vurdering

8,9
Meget bra
512 anmeldelser

Kos Hotel Junior Suites ligger privilegert til, i hjertet av byen Kos, kun 10 meter fra stranden og et steinkast fra den pittoreske småbåthavnen. Hotellet har en fin historie og var ett av de første som åpnet i Kos, tilbake i 1967. Siden den tiden har det naturligvis gjennomgått flere renoveringer og oppdateringer og fremstår i dag som et moderne og innbydende hotell med skjønne rom, der du kan koble av etter begivenhetsrike opplevelser på øya. 

Uansett hva du vil gjøre under ditt besøk i Kos by, er Kos Hotel Junior Suites et perfekt utgangspunkt. Her bor du nemlig midt i sentrum og har alle byens tilbud for hånden. Bare noen få meter fra hotellet finner du flere forskjellige restauranter, barer, caféer og tavernaer, der du kan sitte ned ved en uteservering og nyte god mat, mens du betrakter det livlige folkelivet omkring deg. Det er dessuten bare 10 meter til havet og foran hotellet ligger en liten strand der du kan sitte ned og nyte varmen fra solen og ta oppkvikkende bad i Egeerhavet. Vil du dra ut av byen og oppdage alt hva øya har å tilby, ligger bussholdeplassen rett foran hotellet og med kollektivtrafikken kan du dra videre til for eksempel strendene i Lambi og Psalidi. 

Du kan naturligvis også velge å bare bli på hotellet, for her er det nok av fasiliteter, så du kan få en fullkommen ferie sammen med venner og familie. Det sentrale møtestedet for hotellets gjester er det herlige bassengområdet som er omkranset av en skjønn terrasse, der du kan sitte ned i en solstol og slappe av i skyggen fra en parasoll. Her på terrassen er det også en bar, der du kan sitte ned og få noe leskende drikke i varmen. For barna er det en lekeplass, der de kan more seg mellom dukkertene i barnebassenget. Hvis du vil ha avslapning, kan du besøke spa-et der du kan ta badstue, bruke treningsfasilitetene og bestille en skjønn behandling. På Kos Hotel Junior Suites bor du i leiligheter med eget kjøkken, der du kan lage egne retter etter smak og behag, men du har også muligheten til å besøke hotellets restaurant, hvis du vil slippe å lage mat noen av dagene. Der serverer de et godt utvalg av sunne retter med både lokalt og internasjonalt preg.

Derfor skal du velge Kos Hotel Junior Suites

 • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
 • Restaurant
 • Barnebasseng evt. seksjon
 • Parkering / Garasje

Greit å vite

Du kan bestille transport tur/retur mellom flyplassen og hotellet via oss i Escapeaway. Wi-Fi er gratis og er tilgjengelig i alle rom (med forbehold om endringer). Resepsjonen er åpen 24 timer i døgnet. Eventuelle behandlinger i spa-et bestilles og betales på stedet. Heis er tilgjengelig. Frokostbuffét er tilgjengelig alle dager (med forbehold om endringer). Eventuell turistskatt betales på stedet. Vær obs på at det kan være nødvendig å legge igjen et depositum ved ankomst, som betales tilbake ved avreise, hvis leiligheten etterlates i god stand. 

Kart og avstander

 • Nærmeste strand (Peters Beach): ca. 100 m
 • Avstand til sentrum: ca. 900 m
 • Nærmeste større by (Kos): ca. 0 m
 • Kos Flyplass: ca. 31 km (40m)

Kos Hotel Junior Suites har 66 leiligheter i forskjellige størrelser og kategorier. Alle rom er individuelt innredet i en moderne/klassisk innredning med lyse farger materialer og samt mye naturlig lysinnfall fra de store vinduene/balkongdørene. Leilighetene har balkong eller terrasse med utemøbler og utsikt ut over havet, hagen eller byen. Alle rom har moderne fasiliteter som TV, gratis Wi-Fi, klimaanlegg og sikkerhetsboks. Rommenes bad har dusj og/eller badekar, toalett og hårføner. I kjøkkenet er det kjøleskap, mikrobølgeovn, kaffe- og tebrygger, ovn og kjøkkenredskaper.

Alle de viste rombildene er eksempler. Innredning og størrelse kan variere innenfor samme romtype. Vær oppmerksom på at om du bestiller overnatting i kategorien "economy" kan dette avvike fra vår beskrivelse - ofte holder kategorien "economy" en lavere standard (med eller uten vinduer/utsikt).

Nedenfor finner du utvalgte hotell- og romfasiliteter på Kos Hotel Junior Suites. Noen kan være felles og/eller mot betaling på stedet, eller tilhøre spesifikke romtyper.

 • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
 • Aircondition
 • Restaurant
 • Balkong
 • Barnebasseng evt. seksjon
 • Parkering / Garasje (evt. mot betaling)
 • I by eller landsby
 • Strand nærmere enn 1½ km
 • Byen er nærmere enn 3 km
 • Treningsmuligheter
 • Hotellbar
 • Nær vannet (max 4 km)

NB: Noen fasiliteter som f.eks. utendørs svømmebasseng og restaurant kan være sesongstengte og kan innebære betaling direkte til oppholdsstedet (lavsesong er vanligvis fra oktober til og med april for de fleste reisemål i Sør-Europa - med unntak av vinterdestinasjoner som Madeira og Kanariøyene). For Thailand er det nesten omvendt (høysesong er vanligvis fra oktober til april) - men det kan være forskjeller fra reisemål til reisemål. Vi henviser til og anbefaler forøvrig at du leser vår FAQ

Adresse

Charmilou 2
85300 Kos Town

Koordinater

Latitude: 36.8914
Longitude: 27.2996

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou samler inn data fra flere vurderingssider og skaper et samlet gjennomsnitt.

Slik kan du reise

Hos Solfaktor vil vi gi deg som gjest størst mulig fleksibilitet, og du kan derfor bestille pakkereiser med valgfri avreisedato, avreiseflyplass og reiselengde. Du kan som nevnt også velge å kun bestille hotell dersom du ønsker å arrangere reisen selv.

Informasjon om aktuelle flyruter og flytider finner du i søkemotoren i trinn 2 når du søker etter en reise. 

På alle reiser som inkluderer fly og hotell kan du i tillegg bestille en leiebil eller transport t/r ditt hotell. Vi tilbyr både privat transport og felles transport med flere stopp. Informasjon om transport, kategorier og aktuelle priser for bilutleie kan du se i de påfølgende trinnene i søkemotoren. Prisene for leiebil er for hele oppholdet med henting/levering i forbindelse med ankomst/hjemreise til og fra den valgte ankomstflyplassen. 

Vis mer