Imperial

Offisiell kategori

9,5
Fantastisk
112 anmeldelser

Attraktive Imperial Hotel har en stille beliggenhet i Lambi, et boligområde i Kos by. Herfra er det bare noen få skritt til stranden og havnen, og i nærheten finnes et enormt utvalg restauranter, barer, kafeer og forretninger. Byens sentrum med attraksjoner som Agia Paraskevi og det romerske odeon nås på en kort spasertur. Det familiedrevne hotellet ønsker sine gjester velkommen i en tradisjonell atmosfære med typisk gresk gjestfrihet. De lyse rommene og leilighetene er koselige, komfortable og smakfullt innredet. I leilighetene finnes et minikjøkken og gjestene kan benytte det trådløse internettet i fellesområdene. Hotellet tilbyr også et nydelig bassengområde omringet av en terrasse med solsenger og parasoller. I pool-baren kan besøkende nyte en forfriskende drink. Hotellet er et utmerket sted for en opplevelsesrik ferie under den greske solen.

Derfor skal du velge Imperial

 • Nærmeste flyplass: 31 km
 • Nærmeste strand: ca. 500 m
 • Internettilgang / WiFi
 • Restaurant

Hotelltype

Kart og avstander

 • Nærmeste strand: ca. 500 m
 • Avstand til sentrum: ca. 500 m
 • Kos Flyplass: ca. 31 km (40m)
Alle de viste rombildene er eksempler. Innredning og størrelse kan variere innenfor samme romtype. Vær oppmerksom på at om du bestiller overnatting i kategorien "economy" kan dette avvike fra vår beskrivelse - ofte holder kategorien "economy" en lavere standard (med eller uten vinduer/utsikt).

Nedenfor finner du utvalgte hotell- og romfasiliteter på Imperial. Noen kan være felles og/eller mot betaling på stedet, eller tilhøre spesifikke romtyper.

 • Internettilgang / WiFi
 • Restaurant
 • Barnebasseng evt. seksjon
 • Parkering / Garasje (evt. mot betaling)
 • Strand nærmere enn 1½ km
 • Hotellbar

NB: Noen fasiliteter som f.eks. utendørs svømmebasseng og restaurant kan være sesongstengte og kan innebære betaling direkte til oppholdsstedet (lavsesong er vanligvis fra oktober til og med april for de fleste reisemål i Sør-Europa - med unntak av vinterdestinasjoner som Madeira og Kanariøyene). For Thailand er det nesten omvendt (høysesong er vanligvis fra oktober til april) - men det kan være forskjeller fra reisemål til reisemål. Vi henviser til og anbefaler forøvrig at du leser vår FAQ

Adresse

Amerikis Street 35-37
853 00 Kos Town

Koordinater

Latitude: 36.8997
Longitude: 27.2824

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou samler inn data fra flere vurderingssider og skaper et samlet gjennomsnitt.

Slik kan du reise

Hos Solfaktor vil vi gi deg som gjest størst mulig fleksibilitet, og du kan derfor bestille pakkereiser med valgfri avreisedato, avreiseflyplass og reiselengde. Du kan som nevnt også velge å kun bestille hotell dersom du ønsker å arrangere reisen selv.

Informasjon om aktuelle flyruter og flytider finner du i søkemotoren i trinn 2 når du søker etter en reise. 

På alle reiser som inkluderer fly og hotell kan du i tillegg bestille en leiebil eller transport t/r ditt hotell. Vi tilbyr både privat transport og felles transport med flere stopp. Informasjon om transport, kategorier og aktuelle priser for bilutleie kan du se i de påfølgende trinnene i søkemotoren. Prisene for leiebil er for hele oppholdet med henting/levering i forbindelse med ankomst/hjemreise til og fra den valgte ankomstflyplassen. 

Vis mer