Silver Beach Hotel

Offisiell kategori

7,1
Bra
67 anmeldelser

Dette komfortable hotellet er i Kardamena. Beliggende innen 500 meter fra bysentrum, er hotellet lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. Offentlige transportforbindelser er kun en kort spasertur unna. Innkvarteringen ligger innen 20 meter fra nærmeste strand. Besøkende vil finne flyplassen innen 7 kilometer. De 64 innbydende rommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Eiendommen tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på rommene. Gjester er alltid velkomne i eiendommens døgnåpne resepsjon. Silver Beach Hotel tilbyr ikke babysenger. Parkeringsplassen kan være nyttig for dem som ankommer med bil. Dette hotellet følger bærekraftige retningslinjer. Gjester på dette hotellet kan benytte stedets transportservice. De som velger å overnatte her kan fråtse i de lekreste retter på stedets gastronomiske spisested. Stedets restauranttilbud er kjent for sitt utsøkte kjøkken og fenomenale service. Kunder kan benytte stedets underholdningstilbud. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

Derfor skal du velge Silver Beach Hotel

 • Nærmeste flyplass: 14 km
 • Nærmeste strand: ca. 50 m
 • Internettilgang / WiFi
 • Restaurant

Hotelltype

Kart og avstander

 • Nærmeste strand: ca. 50 m
 • Avstand til sentrum: ca. 500 m
 • Kos Flyplass: ca. 14 km (20m)
Alle de viste rombildene er eksempler. Innredning og størrelse kan variere innenfor samme romtype. Vær oppmerksom på at om du bestiller overnatting i kategorien "economy" kan dette avvike fra vår beskrivelse - ofte holder kategorien "economy" en lavere standard (med eller uten vinduer/utsikt).

Nedenfor finner du utvalgte hotell- og romfasiliteter på Silver Beach Hotel. Noen kan være felles og/eller mot betaling på stedet, eller tilhøre spesifikke romtyper.

 • Internettilgang / WiFi
 • Restaurant
 • Barnebasseng evt. seksjon
 • Parkering / Garasje (evt. mot betaling)
 • Strand nærmere enn 1½ km
 • Hotellbar

NB: Noen fasiliteter som f.eks. utendørs svømmebasseng og restaurant kan være sesongstengte og kan innebære betaling direkte til oppholdsstedet (lavsesong er vanligvis fra oktober til og med april for de fleste reisemål i Sør-Europa - med unntak av vinterdestinasjoner som Madeira og Kanariøyene). For Thailand er det nesten omvendt (høysesong er vanligvis fra oktober til april) - men det kan være forskjeller fra reisemål til reisemål. Vi henviser til og anbefaler forøvrig at du leser vår FAQ

Adresse

Kardamena Dimokratias & Aneksartisias
85302 Kos

Koordinater

Latitude: 36.7860
Longitude: 27.1470

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou samler inn data fra flere vurderingssider og skaper et samlet gjennomsnitt.

Slik kan du reise

Hos Solfaktor vil vi gi deg som gjest størst mulig fleksibilitet, og du kan derfor bestille pakkereiser med valgfri avreisedato, avreiseflyplass og reiselengde. Du kan som nevnt også velge å kun bestille hotell dersom du ønsker å arrangere reisen selv.

Informasjon om aktuelle flyruter og flytider finner du i søkemotoren i trinn 2 når du søker etter en reise. 

På alle reiser som inkluderer fly og hotell kan du i tillegg bestille en leiebil eller transport t/r ditt hotell. Vi tilbyr både privat transport og felles transport med flere stopp. Informasjon om transport, kategorier og aktuelle priser for bilutleie kan du se i de påfølgende trinnene i søkemotoren. Prisene for leiebil er for hele oppholdet med henting/levering i forbindelse med ankomst/hjemreise til og fra den valgte ankomstflyplassen. 

Vis mer