Mitsis Family Village Beach Hotel

Offisiell kategori

Solfaktors vurdering

8,8
Meget bra
637 anmeldelser

Mitsis Family Village Beach Hotel ligger rett ved havet, øst for den lille, men svært populære feriebyen Kardamena på Kos’ sørlige kyst. Her hilses du velkommen til et hotell for hele familien som byr på en enestående utsikt ut over det vakre havet på den ene siden og mot det staselige fjellet Dikeos på den andre siden. Flere av rommene på hotellet har direkte adgang til et halvveis privat basseng fra egen terrasse, noe som gjør at du kan starte dagen med en dukkert før du setter deg ned til frokost – luksus både for små og store reisende! 

Du som har lyst til å ta med hele familien på en skjønn ferie i Hellas, hvor du ikke trenger å fire på hverken kvalitet eller utvalg av fasiliteter, har kommet til rette sted. På Mitsis Family Village Beach Hotel bor du bare 200 meter fra Kardamenas steinstrand, et sted som har blitt tildelt Blått Flagg for sin renhet og fine fasiliteter. Her kan dere tilbringe lange avslappende dager ved det krystallklare vannet og bare nyte varmen og hverandres selskap. Sitt ned i hver deres solseng og nyt Egeerhavet, eller hva med å drive med forskjellige vannaktiviteter i havet? Vil dere heller bade i bassenget, er det flere tilgjengelige av dem. Noen basseng har vannrutsjebaner til barna og noen basseng kan dere gå ut i, rett fra egen privat terrasse. 

Vil dere være aktive i ferien, kan dere være det på tennisbanen, eller ved å teste strandvolleyball eller strandfotball. Voksne gjester er også hjertelig velkommen inn i spa-et som ligger på nabohotellet. Der kan dere ta del i en rekreasjon på et helt nytt nivå, fullt av avslappende behandlinger og skjønne massasjer. Ikke gå glipp av et besøke i det sentrale Kardamena som byr på mange ting å gjøre, hyggelige restauranter og lokale småbutikker. Når sulten melder seg er det mange valgmuligheter på hotellet. I de tre forskjellige restaurantene serveres alt fra en stor frokostbuffét til lokale og internasjonale retter til lunsj og middag. Fra morgen til kveld er du også velkommen inn i en av de fire barene, der du kan kjøpe ferskpresset juice eller en leskende cocktail, alt hva du har for preferanser. 

Derfor skal du velge Mitsis Family Village Beach Hotel

 • Nærmeste flyplass: 19 km
 • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
 • Internettilgang / WiFi
 • Restaurant

Greit å vite

Siden Mitsis Family Village Beach Hotel ligger litt avsides til, anbefaler vi at du har bil for å kunne kjøre til og fra hotellet, og for å kunne dra på utflukter i området. Privat parkering er tilgjengelig på området (eventuelt mot gebyr). Du kan også velge å bestille transport tur/retur mellom flyplassen og hotellet via oss Escapeaway. Wi-Fi er gratis og er tilgjengelig i alle rom (med forbehold om endringer). Resepsjonen er åpen 24 timer i døgnet. Eventuelle behandlinger i spa-et bestilles og betales på stedet. Frokostbuffét er tilgjengelig alle dager 07.00-10.30 (med forbehold om endringer). Eventuell turistskatt betales på stedet.

OBS! All inclusive-konseptet bestemmes lokalt av hotellet og kan endres i løpet av sesongen. Det aktuelle programmet får du ved ankomst til hotellet. All inclusive inkluderer alltid frokost, lunsj og middag (vanligvis i hotellets buffetrestaurant) samt snacks som f.eks. is og et utvalg lokale drikkevarer (vanligvis på bestemte tidspunkter).

Har du bestilt et opphold med All inclusive (uansett om det er light, plus eller noe annet) er det ikke alltid at alle barene og restaurantene på hotellet inngår i All inclusive-konseptet. Ønsker du likevel å benytte deg av de stedene som ikke inngår, betaler du ekstra for mat og drikke direkte på stedet.

Kart og avstander

 • Kos Flyplass: ca. 19 km (30m)

Mitsis Family Village Beach Hotel har 219 rom og suiter i forskjellige størrelser og kategorier. Alle rom er individuelt innredet i en klassisk middelhavs-stil med forskjellige farger og materialvalg. Rommene har balkong eller terrasse med utemøbler og utsikt ut over havet eller innlandet. Noen terrasser har adgang direkte ut til et halvveis privat basseng. Alle rom har moderne fasiliteter som TV, gratis Wi-Fi, klimaanlegg, minibar, sikkerhetsboks og kaffemaskin. Rommenes bad har dusj og/eller badekar, slippers, hårføner og gratis toalettartikler.

Alle de viste rombildene er eksempler. Innredning og størrelse kan variere innenfor samme romtype. Vær oppmerksom på at om du bestiller overnatting i kategorien "economy" kan dette avvike fra vår beskrivelse - ofte holder kategorien "economy" en lavere standard (med eller uten vinduer/utsikt).

Nedenfor finner du utvalgte hotell- og romfasiliteter på Mitsis Family Village Beach Hotel. Noen kan være felles og/eller mot betaling på stedet, eller tilhøre spesifikke romtyper.

 • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
 • Aircondition
 • Internettilgang / WiFi
 • Restaurant
 • Mulighet for havutsikt/innsjøutsikt
 • Balkong
 • Barnebasseng evt. seksjon
 • Parkering / Garasje (evt. mot betaling)
 • Strand nærmere enn 1½ km
 • Hotellbar
 • Mulighet for All inclusive
 • Vannsklie(r)
 • Nær vannet (max 4 km)

NB: Noen fasiliteter som f.eks. utendørs svømmebasseng og restaurant kan være sesongstengte og kan innebære betaling direkte til oppholdsstedet (lavsesong er vanligvis fra oktober til og med april for de fleste reisemål i Sør-Europa - med unntak av vinterdestinasjoner som Madeira og Kanariøyene). For Thailand er det nesten omvendt (høysesong er vanligvis fra oktober til april) - men det kan være forskjeller fra reisemål til reisemål. Vi henviser til og anbefaler forøvrig at du leser vår FAQ

Adresse

85302 Kardamena
85302 Kardamena

Koordinater

Latitude: 36.8139
Longitude: 27.1835

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou samler inn data fra flere vurderingssider og skaper et samlet gjennomsnitt.

Slik kan du reise

Hos Solfaktor vil vi gi deg som gjest størst mulig fleksibilitet, og du kan derfor bestille pakkereiser med valgfri avreisedato, avreiseflyplass og reiselengde. Du kan som nevnt også velge å kun bestille hotell dersom du ønsker å arrangere reisen selv.

Informasjon om aktuelle flyruter og flytider finner du i søkemotoren i trinn 2 når du søker etter en reise. 

På alle reiser som inkluderer fly og hotell kan du i tillegg bestille en leiebil eller transport t/r ditt hotell. Vi tilbyr både privat transport og felles transport med flere stopp. Informasjon om transport, kategorier og aktuelle priser for bilutleie kan du se i de påfølgende trinnene i søkemotoren. Prisene for leiebil er for hele oppholdet med henting/levering i forbindelse med ankomst/hjemreise til og fra den valgte ankomstflyplassen. 

Vis mer