Lagas Aegean Village

8,2
Meget bra
679 anmeldelser

Med sin beliggenhet innen 2 kilometer fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innen 50 meter vil reisende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Den nærmeste stranden ligger innen 50 meter fra hotellet. Besøkende vil finne flyplassen innen 8 kilometer. Hotellet ligger innen 28 kilometer fra havnen. Eiendommen rommer 330 koselige gjesteværelser. Aegean village gjennomgikk en renovasjon i 2010. På stedets fellesområder finnes internett med Wi-Fi-forbindelse. Resepsjonen er døgnåpen. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Aegean village. Aegean village forstår at tilgjengelighet for alle typer gjester er viktig. Derfor tilbys rom med fasilitteter som alle er tilrettelagt rullestolbrukere. Det finnes en parkeringsplass. Aegean village fører en bærekraftig politikk. Gjester med forretningsplaner kan benytte stedets businessfasiliteter. De som velger å overnatte her kommer til å sette pris på de ulike spisestedene på eiendommen. Besøkende kan benytte sports- og fritidsaktivitetene på stedet. Takket være det brede utvalget av helse- og velværefasiliteter har de som bor på dette overnattingsstedet gode muligheter til å unne seg selv litt ekstra godt. Gjester vil ha glede av det store utvalget av underholdnings- og fritidsaktiviteter. De som velger å overnatte på Aegean village kan nyte lekre måltid på stedet. Eiendommen kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

Derfor skal du velge Lagas Aegean Village

 • Nærmeste flyplass: 6 km
 • Nærmeste strand: ca. 50 m
 • Internettilgang / WiFi
 • Restaurant

Hotelltype

Kart og avstander

 • Nærmeste strand: ca. 50 m
 • Avstand til sentrum: ca. 2 km
 • Kos Flyplass: ca. 6 km (20m)
Alle de viste rombildene er eksempler. Innredning og størrelse kan variere innenfor samme romtype. Vær oppmerksom på at om du bestiller overnatting i kategorien "economy" kan dette avvike fra vår beskrivelse - ofte holder kategorien "economy" en lavere standard (med eller uten vinduer/utsikt).

Nedenfor finner du utvalgte hotell- og romfasiliteter på Lagas Aegean Village. Noen kan være felles og/eller mot betaling på stedet, eller tilhøre spesifikke romtyper.

 • Internettilgang / WiFi
 • Restaurant
 • Parkering / Garasje (evt. mot betaling)
 • Strand nærmere enn 1½ km
 • Spa / Velværesenter
 • Hotellbar
 • Innendørsbasseng

NB: Noen fasiliteter som f.eks. utendørs svømmebasseng og restaurant kan være sesongstengte og kan innebære betaling direkte til oppholdsstedet (lavsesong er vanligvis fra oktober til og med april for de fleste reisemål i Sør-Europa - med unntak av vinterdestinasjoner som Madeira og Kanariøyene). For Thailand er det nesten omvendt (høysesong er vanligvis fra oktober til april) - men det kan være forskjeller fra reisemål til reisemål. Vi henviser til og anbefaler forøvrig at du leser vår FAQ

Adresse

Kardamena
85302 Kos

Koordinater

Latitude: 36.7711
Longitude: 27.1288

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou samler inn data fra flere vurderingssider og skaper et samlet gjennomsnitt.

Slik kan du reise

Hos Solfaktor vil vi gi deg som gjest størst mulig fleksibilitet, og du kan derfor bestille pakkereiser med valgfri avreisedato, avreiseflyplass og reiselengde. Du kan som nevnt også velge å kun bestille hotell dersom du ønsker å arrangere reisen selv.

Informasjon om aktuelle flyruter og flytider finner du i søkemotoren i trinn 2 når du søker etter en reise. 

På alle reiser som inkluderer fly og hotell kan du i tillegg bestille en leiebil eller transport t/r ditt hotell. Vi tilbyr både privat transport og felles transport med flere stopp. Informasjon om transport, kategorier og aktuelle priser for bilutleie kan du se i de påfølgende trinnene i søkemotoren. Prisene for leiebil er for hele oppholdet med henting/levering i forbindelse med ankomst/hjemreise til og fra den valgte ankomstflyplassen. 

Vis mer