Reiser til Agios Stefanos

I nærheten av Agios Stefanos er det bygget en ny havn, hvor både cruiseskip og ferger legger til. Av samme grunn har det også blitt mer liv på denne strekningen. Agios Stefanos er en vakker ferieby der den lange stranden er hovedattraksjonen. Her kan du slappe av, sole deg eller delta i vannsportaktiviteter. Her er både områder med solsenger og strandrestauranter, samt roligere områder hvor du kan ta med eget håndkle og legge deg rett på sanden. Byen har et par mindre butikker og fine tavernaer. Nabobyen Arillas ligger bare tre kilometer unna og har frodige åser og olivenlunder du kan vandre gjennom.

Idylliske strender og avslapning i feriebyen Agios Stefanos

Bare fire kilometer fra byen Mykene ligger Agios Stefanos hvor soling og vannsport står i høysetet.

Stranden her strekker seg over flere kilometer og den er helt klart byens hovedattraksjon. Sanden er fin og vannet er grunt, så alle i familien kan være med. Nærmest byen finner du både strandrestauranter og solsenger, mens stranden lenger unna er uberørt og mer fredelig.

I selve byen ligger en rekke mindre butikker og tavernaer hvor du kan nyte et måltid eller en kopp kaffe. 

Ikke langt fra byen ligger også den nybygde havnen i Tourlos, hvor både ferger og cruiseskip legger til kai.

Tre kilometer lenger sør ligger byen Arillas, her kan du oppleve frodig natur i vakre olivenlunder og det er også en eselsti i fjellet som du kan vandre langs.

Reiser til Hellas

Les mer om Hellas og finn inspirasjon til din neste reise her

Finn reisen til Hellas her

Hoteller i Agios Stefanos