Tyrkia

Det er fortsatt forholdsvis billig i Tyrkia og du får mye for pengene. Tyrkerne er gjestfrie og tar godt vare på sine besøkende. Ferielandet tilbyr soling og bading, flotte utflukter til historiske steder, golfaktiviteter og et bra fornøyelseliv.

Tyrkia har noe for alle

Selv om du vil prioritere soling og bading kan du også få med deg flotte utflukter til historiske steder, golfaktiviteter og et bra fornøyelseliv.

Det er fortsatt forholdsvis billig i Tyrkia og du får mye for pengene. Tyrkerne er gjestfrie og tar godt vare på sine besøkende. Du blir møtt med vennlighet overalt. Hvis du liker shopping så er dette et eldorado. Her selges prisgunstige håndverksvarer som skinn- og lærvarer, tepper og tekstiler og sølvvarer. Vær klar over at mye av merkevarene er kopier om du ikke handler i de rette butikkene.

Selv om det er bygget opp en turistindustri langs Egeerhavet og Middelhavskysten av Tyrkia, er det ikke langt mellom de ekte tyrkiske naturperlene.

Søk, sammenlign, spar! solfaktor.no er en av Norges ledende søkemotorer for billige reiser, både med kort tid til avreise og lengre frem i tid. Her får du de beste tilbudene fra en mengde charterselskaper, flyselskaper, hoteller og leiebilfirmaer.

Tilbud - Fly + Hotell

Alanya ★★ 7n 998,-
Antalya ★★★ 4n 1 878,-
Side ★★★★ 4n 2 013,-
Belek ★★★★★ 4n 2 067,-
Kemer ★★★★ 4n 2 138,-
Okurcalar ★★★★★ 4n 2 462,-
Konakli ★★★★ 7n 2 695,-

Kart

Vær og klima

Gjennomsnittlig temperatur for Tyrkia
kalender DagDag NattNatt BadBad