Gümbet

Gümbet er stedet for deg som vil ha en aktiv ferie med full fart både dag og natt. Her finner du store og fine hotellanlegg. Familier velger ofte de anleggene som ligger nærmest stranden.

Gümbet er stedet for deg som vil ha en aktiv ferie med full fart både dag og natt

Bare 2 km fra Bodrum sentrum ligger den lille landsbyen Gümbet. Småbyen har egen bystatus men er omkranset av Bodrum by.

På dagtid kan du ta del i et mangfold av vannaktiviteter. På kvelds-og nattetid er det et stort utvalg av barer og annen underholdning du kan boltre seg i. Byen har et stort utvalg av gode spisesteder med mat fra alle verdensdeler.

Her finner du store og fine hotellanlegg. Familier velger ofte de anleggene som ligger nærmest stranden. Opp fra stranden ligger gatene med et sprudlende uteliv på kveldstid.

Fra sjøsiden av landsbyen kan du vandre langs strandpromenaden over til den fredfulle landsbyen Bizet. Dette er en “himmelsk” tur i solnedgangen.

Søk, sammenlign, spar! solfaktor.no er en av Norges ledende søkemotorer for billige reiser, både med kort tid til avreise og lengre frem i tid. Her får du de beste tilbudene fra en mengde charterselskaper, flyselskaper, hoteller og leiebilfirmaer.

Tilbud - Fly + Hotell

Bodrium Hotel and You Spa ★★★★ 7n 5 613,-

Kart

Vær og klima

Gjennomsnittlig temperatur for Gümbet
kalender DagDag NattNatt BadBad
januar 15°C 7°C
februar 16°C 8°C
mars 17°C 9°C
april 21°C 12°C
mai 25°C 15°C
juni 30°C 19°C
juli 32°C 21°C
august 33°C 22°C
september 29°C 19°C
oktober 25°C 15°C
november 21°C 12°C
desember 17°C 9°C
Prognose for Gümbet