Gümbet

Gümbet er stedet for deg som vil ha en aktiv ferie med full fart både dag og natt. Her finner du store og fine hotellanlegg. Familier velger ofte de anleggene som ligger nærmest stranden.

Gümbet er stedet for deg som vil ha en aktiv ferie med full fart både dag og natt

Bare 2 km fra Bodrum sentrum ligger den lille landsbyen Gümbet. Småbyen har egen bystatus men er omkranset av Bodrum by.

På dagtid kan du ta del i et mangfold av vannaktiviteter. På kvelds-og nattetid er det et stort utvalg av barer og annen underholdning du kan boltre seg i. Byen har et stort utvalg av gode spisesteder med mat fra alle verdensdeler.

Her finner du store og fine hotellanlegg. Familier velger ofte de anleggene som ligger nærmest stranden. Opp fra stranden ligger gatene med et sprudlende uteliv på kveldstid.

Fra sjøsiden av landsbyen kan du vandre langs strandpromenaden over til den fredfulle landsbyen Bizet. Dette er en “himmelsk” tur i solnedgangen.

Søk, sammenlign, spar! solfaktor.no er en av Norges ledende søkemotorer for billige reiser, både med kort tid til avreise og lengre frem i tid. Her får du de beste tilbudene fra en mengde charterselskaper, flyselskaper, hoteller og leiebilfirmaer.

Tilbud

n
n
n
n
n
n
n
n
Klikk her for flere alternativer

Kart

Vær og klima

Gjennomsnittlig temperatur for Gümbet
kalender DagDag NattNatt BadBad
Jan 15°C 7°C
Feb 16°C 8°C
Mar 17°C 9°C
Apr 21°C 12°C
Mai 25°C 15°C
Jun 30°C 19°C
Jul 32°C 21°C
Aug 33°C 22°C
Sep 29°C 19°C
Okt 25°C 15°C
Nov 21°C 12°C
Des 17°C 9°C