Toscana

Toscana er storslått natur, frodig vinmarker og historiske byer. I denne regionen finner du over 20.000 forskjellige kunst- og kultur attraksjoner.

Toscana er storslått natur, frodig vinmarker og historiske byer.

I denne regionen av Italia, kan du velge deg din egen type ferie.

Her kan du velge vandreturer eller sykkelturer i et malerisk landskap med sypresser, pinjeskog, sølvskimrende olivenlunder eller i et landskap med kilometervis av vinranker. Mange av de store og små vingårdene har gårdsbutikker hvor du både kan smake og få kjøpt gode viner.

På en rundreise i Toscana kan du både oppleve bading ved kysten eller en vandring gjennom historiske steder. Toscana er det ideelle feriemålet for deg som liker kunst og kultur. I denne regionen finner du over 20.000 forskjellige kunst- og kultur attraksjoner. Hovedbyen for regionen er Firenze som ligger i den østlige delen av regionen. Sør i Toscana finner du byen Sienna.

Søk, sammenlign, spar! solfaktor.no er en av Norges ledende søkemotorer for billige reiser, både med kort tid til avreise og lengre frem i tid. Her får du de beste tilbudene fra en mengde charterselskaper, flyselskaper, hoteller og leiebilfirmaer.

Kart

Vær og klima

Gjennomsnittlig temperatur for Toscana
kalender DagDag NattNatt BadBad
Januar 10°C 3°C
Februar 12°C 4°C
Mars 14°C 5°C
April 17°C 8°C
Mai 22°C 11°C
Juni 26°C 15°C
Juli 30°C 17°C
August 29°C 17°C
September 26°C 15°C
Oktober 20°C 11°C
November 15°C 8°C
Desember 11°C 4°C
Prognose for Toscana