Krabi

Krabi er et populært feriested og porten til flere av de nydelige reisemålene i Syd-Thailand. Laidback stemning, god infrastruktur og utmerket service er hva du kan vente deg.

Gode priser og spennende aktiviteter i Krabi

Flyplassen ligger 40 minutter øst for Ao Nang, en landsby som fungerer som turistsentrum i Krabi. På veien kjører man gjennom den søvnige fiskerbyen Krabi Town som er administrativt hovedsete for provinsen.

Krabi`s kjennetegn er kalksteinsfjellene som stiger majestetisk opp fra havet omkranset av eksotiske strender. Mange av bildene som brukes i reklamekampanjer for Thailand er hentet fra akkurat dette området. På fastlandet finner man populære turistmål som Ao Nang, Ao Railay og Klong Muang. Krabi Islands er en rekke eksotiske øyer som ligger rett utenfor Krabi. Like kjent er nok de palmekledde paradisøyene Koh Lanta og Koh Phi Phi som ligger kun et-par timers båttur unna.

Det er mulig å fly til Krabi og deretter reise landeveien til Khao Lak (2 timer) og Phuket (3 timer). Det er allikevel mer naturlig å benytte Phuket flyplass hvis man skal til disse to destinasjonene.

Selv om Krabi har vært gjennom en kraftig utvikling de siste 10 årene så er reisemålet fortsatt en del rimeligere enn naboen Phuket. Laidback stemning, god infrastruktur og utmerket service er andre grunner til at mange turister besøker Krabi. Det er også gode muligheter til å få skreddersydd klær og melde seg på kokkekurs for thai mat.

Tips på aktiviteter man kan gjøre i Krabi:

* Klatring er særdeles populært i høysesongen, særlig på Ao Railay

* Besøke Khao Phanom Bencha nasjonalpark

* Leie kano og besøke de utalllige grottene i skjærgården

* Dykking og snorkling er et must

* Kombinere et stopp i Krabi Town med besøk til tempelet Wat Tham Seua

* Melde seg på matkurs

* Gjøre en dagsutflukt til Krabi Islands, mest spennende med lokal longtailbåt.

* Heldagsutflukt til Koh Phi Phi samt den berømte Maya Beach stranden

Søk, sammenlign, spar! solfaktor.no er en av Norges ledende søkemotorer for billige reiser, både med kort tid til avreise og lengre frem i tid. Her får du de beste tilbudene fra en mengde charterselskaper, flyselskaper, hoteller og leiebilfirmaer.

Tilbud

n
n
n
n
n
n
n
n
Klikk her for flere alternativer

Kart

Vær og klima

Gjennomsnittlig temperatur for Krabi
kalender DagDag NattNatt BadBad
Jan 32°C 22°C 28°C
Feb 33°C 22°C 29°C
Mar 34°C 23°C 30°C
Apr 34°C 24°C 31°C
Mai 33°C 24°C 31°C
Jun 32°C 24°C 30°C
Jul 32°C 24°C 30°C
Aug 32°C 24°C 29°C
Sep 31°C 24°C 29°C
Okt 31°C 24°C 30°C
Nov 31°C 23°C 30°C
Des 31°C 23°C 29°C
Prognose for Krabi