England

England er et fantastisk land med stor variasjon og noe for enhver smak. Her er det fotball, puber, skoger, shopping og mengder av gamle vakre slott i en herlig blanding.

Legendariske England

England er et fantastisk land med stor variasjon og noe for enhver smak. Her er det fotball, puber, skoger, shopping og mengder av gamle vakre slott i en herlig blanding.

I den nordlige delen av England ligger blant annet det vakre Yorkshire. Med den trivelige byen York som preges av gamle broer og smug, mengder av små kafeer som serverer afternoon tea med varme scones og marmelade. I hjertet av England ligger Warwickshire og Stratford-upon-Avon som er Shakespeares fødeby, og det vakre slottet Warwick og dets hage. Ikke langt utenfor verdensmetropolen London ligger den berømte universitetsbyen Oxford.

England oppdager man best om man leier bil og kjører rundt i landet, det fins mye å oppdage på egenhånd. Man bor hyggelig, billig og bra på B&B (Bed & Breakfast). Avstandene er ikke så lange og det er bra veier. Kjører man rundt på landsbygda er det ikke uvanlig å møte på en flokk sauer som blokkerer veien, hva kan bli mer sjarmerende.

Frommer’s (EN)

Wikipedia (NO)

Visit Britain (NO)
Søk, sammenlign, spar! solfaktor.no er en av Norges ledende søkemotorer for billige reiser, både med kort tid til avreise og lengre frem i tid. Her får du de beste tilbudene fra en mengde charterselskaper, flyselskaper, hoteller og leiebilfirmaer.

Tilbud - Fly + Hotell

London ★★★ 2n 968,-
Brighton ★★★★★ 2n 4 812,-

Kart

Vær og klima

Gjennomsnittlig temperatur for England
kalender DagDag NattNatt BadBad
januar 6°C 0°C
februar 7°C 1°C
mars 10°C 3°C
april 13°C 5°C
mai 17°C 8°C
juni 20°C 11°C
juli 22°C 13°C
august 22°C 12°C
september 19°C 10°C
oktober 15°C 7°C
november 10°C 4°C
desember 7°C 2°C
Prognose for England