Can Picafort

Can Picafort er en av øyas eldste fiskerlandsbyer. Her finner du en lekker strand og mange restauranter og utesteder med nydelig havutsikt. Hvert år arrangeres det to store festivaler i juli og august.

Can Picafort er en av Mallorcas beste feriebyer

Kjører du sørover fra Alcudia langs kysten kommer du til Can Picafort. Dette er en av øyas eldste fiskerlandsbyer. Til tross for alle turistene i sesongen, har landsbyen beholdt mye av sitt opprinnelige og genuine miljø.

Langs den lekre stranden ligger en trivelig strandpromenade med mange restauranter, kafeer og barer med nydelig havutsikt. På denne delen av strandområdet kan du leie solstoler og parasoller eller boltre deg med ulike strandaktiviteter. Deler av stranden er ennå ikke utbygd og har enkle serveringssteder og et flott sanddynelandskap. I den sørlige enden av stranden ligger havneområdet med en fantastisk utsikt både nordover, sørover og videre østover mot Menorca.

Can Picafort har en god del aktivitetstilbud om du vil ha en pause fra strandlivet. En tur til S`Albufera Park naturpark er et godt alternativ. Tjue minutters gange fra Son Baulo finner du Son Real Necropolis, en godt restaurert gravplass fra fønikernes tid. For barnefamilier er et besøk til den store trelabyrinten ved Playa de Muro et must. Her kan hele familien delta aktivt i utforsking av labyrinten og løse ulike gåter. Flere dykkersentre er etablert havnen og har tilbud til det nivået du måtte ønske. Fra havnen kan du også bli med turbåter på tokt langs en vakker kystlinje.

Hovedgaten Paseo Colon er et kjent shopping- og restaurantstrøk med et variert tilbud. De to største festivalene foregår i juli og august. 20. juli feirer de helgenen Santa Margarita. Fra 15 august og en hel uke til ende feirer de den hellige jomfru sin velsignelse. Begge fiestaene er store folkefester i Can Picafort.

Søk, sammenlign, spar! solfaktor.no er en av Norges ledende søkemotorer for billige reiser, både med kort tid til avreise og lengre frem i tid. Her får du de beste tilbudene fra en mengde charterselskaper, flyselskaper, hoteller og leiebilfirmaer.

Tilbud - Fly + Hotell

JS Miramar hotel ★★★ 7n 2 872,-
Maracaibo ★★★★ 7n 3 123,-
Son Baulo ★★★ 7n 3 186,-
Eix Alzinar Mar Hotel & Suites ★★★★ 7n 3 191,-
THB Gran Playa ★★★★ 7n 3 361,-
BQ Can Picafort Hotel ★★★★ 7n 3 415,-
Vista Park ★★★ 7n 3 427,-

Kart

Vær og klima

Gjennomsnittlig temperatur for Can Picafort
kalender DagDag NattNatt BadBad
januar 15°C 4°C 15°C
februar 16°C 4°C 14°C
mars 17°C 4°C 15°C
april 19°C 6°C 16°C
mai 23°C 10°C 20°C
juni 27°C 15°C 23°C
juli 31°C 17°C 26°C
august 31°C 18°C 26°C
september 28°C 16°C 26°C
oktober 23°C 12°C 24°C
november 19°C 8°C 21°C
desember 16°C 5°C 18°C
Prognose for Can Picafort