Calas de Mallorca

På sørøstkysten av Mallorca ligger feriestedet Calas de Mallorca. Dette er en forholdsvis ny ferieby med mange små og store hotellanlegg, flotte sandstrender og små bukter ved Middelhavets klare og asurblå vann

På sørøstkysten av Mallorca ligger feriestedet Calas de Mallorca

Stedet er kjent for sine flotte, finkornete sandstrender og små bukter ved Middelhavets klare og asurblå vann. Hver bukt er gjerne omkranset av hvite klipper kledd med pinjetrær. Calas de Mallorca har tre av disse strendene i sin umiddelbare nærhet. Det er Cala Domingos Grans, Cala Domingos Petit og Cala Antena.

Feriebyen ligger ca sju mil fra flyplassen. Det tar litt over en time i reisetid med buss, taxi eller leiebil (se reisebeskrivelse på nettstedet til hotelldestinasjonen din). Calas de Mallorca er en forholdsvis ny ferieby med mange små og store hotellanlegg. Her kan ferien virkelig nytes for både små og store i familien.

Om dere ønsker et avbrekk fra soling og bading, byr Mallorca på mye flott å se. Det være seg seg turer til naturskjønne områder i innlandet som langs kysten, søndagsmarked i Felantix eller pulserende byliv i Palma. Er du en ivrig golfspiller, ligger golfbanen i Vall d `Or kun ti minutter unna. Centro Comercial er et kjøpesenter i Calas de Mallorca hvor du både kan handle i et utvalg butikker og nyte god mat og drikke i en av restaurantene.

Søk, sammenlign, spar! solfaktor.no er en av Norges ledende søkemotorer for billige reiser, både med kort tid til avreise og lengre frem i tid. Her får du de beste tilbudene fra en mengde charterselskaper, flyselskaper, hoteller og leiebilfirmaer.

Tilbud - Fly + Hotell

HSM Calas Park ★★★ 7n 4 170,-
Hotel Club Tropicana ★★★ 7n 4 808,-
Sol Cala Antena ★★★ 7n 4 900,-
Globales America ★★★★ 7n 6 594,-

Kart

Vær og klima

Gjennomsnittlig temperatur for Calas de Mallorca
kalender DagDag NattNatt BadBad
januar 15°C 4°C 15°C
februar 16°C 4°C 14°C
mars 17°C 4°C 15°C
april 19°C 6°C 16°C
mai 23°C 10°C 20°C
juni 27°C 15°C 24°C
juli 31°C 17°C 26°C
august 31°C 18°C 26°C
september 28°C 16°C 26°C
oktober 23°C 12°C 24°C
november 19°C 8°C 21°C
desember 16°C 5°C 17°C
Prognose for Calas de Mallorca