Rabac.

Båthavnen i Rabac er byens sentrum og rundt havnen ligger det koselige smågater med butikker og hyggelige kafeer. Langs sjøen finner du de fleste av byens restauranter.

Innerst i en malerisk bukt, ved foten av en frodig dal ligger feriebyen Rabac.

Småbyen ligger på østkysten av Istria-halvøya kun 45 minutters kjøring fra halvøyas største by, Pula. Dette var tidligere en liten fiskerlandsby men i dag er det turismen som er hovednæringsvei, uten at det har ødelagt roen eller det tradisjonelle særpreget i småbyen. Båthavnen er byens sentrum og rundt havnen ligger det koselige smågater med butikker og hyggelige kafeer. Langs sjøen finner du de fleste av byens restauranter.

Rabac har en 8 km lang strandpromenade som går fra bystranda til andre små fine strender på utsiden av sentrum. Strendene i Rabac-området har Eus blått flagg merking og vannet her er krystallklart og rent. Om du vil utforske mer av strandlinjen, kan du følge vandrerutene eller bli med en av de lokal småbåtene som vil ta deg med til viker og bukter du sent vil glemme. Dykkersenteret i Rabac tilbyr dykkekurs og kan ta deg med på noen uforglemmelige turer.

Sykkelturer, fotturer og tennis er andre aktiviteter stedet tilbyr. Dessuten går det dagsturer med båt til Venezia i Italia.

Rabac er ingen historisk by, men en busstur på ti minutter tar deg med til Labin. Gamlebyen Labin ligger på høyden bak Rabac og har et fantastisk skue over nærliggende områder og Adriaterhavet. Her finner du blant annet et gruvemuseum og et stort utvalg av atelieer.

Søk, sammenlign, spar! solfaktor.no er en av Norges ledende søkemotorer for billige reiser, både med kort tid til avreise og lengre frem i tid. Her får du de beste tilbudene fra en mengde charterselskaper, flyselskaper, hoteller og leiebilfirmaer.

Tilbud - Fly + Hotell

Adoral Boutique Hotel ★★★★ 7n 4 833,-
Valamar Sanfior & Casa ★★★★ 7n 4 843,-

Kart

Vær og klima

Gjennomsnittlig temperatur for Rabac
kalender DagDag NattNatt BadBad
januar 7°C 3°C 12°C
februar 9°C 4°C 11°C
mars 12°C 6°C 12°C
april 17°C 10°C 14°C
mai 22°C 14°C 19°C
juni 25°C 18°C 24°C
juli 28°C 20°C 25°C
august 27°C 20°C 26°C
september 24°C 17°C 24°C
oktober 18°C 13°C 20°C
november 12°C 8°C 17°C
desember 8°C 4°C 15°C
Prognose for Rabac