Orlando

Orlando er først og fremst kjent for de mange fornøyelsesparkene, men har og et yrende uteliv, utmerkede shoppingmuligheter, eminente golfbaner, og et mangfold av gode restauranter med spennende retter fra hele verden.

Orlando er først og fremst kjent for de mange fornøyelsesparkene

Disneyworld består av flere temaparker, som Magic Kingdom, Epcot, Disney MGM Studios og Disney Animal Planet. Samt de to vannparkene: Blizzard Beach og Typhoon Lagoon, de anbefales veldig på en varm Orlando sommerdag. Andre kjente parker er Sea World, Island of Adventure og Universal Studios.

I Orlando finner du og mange eminente golfbaner, utmerkede shoppingmuligheter og et mangfold av gode restauranter med spennende retter fra hele verden. Altså, her er det noe for enhver “feriesmak”.

Tilsammen gjør dette Orlando til en familievennlig by med store muligheter for en uforglemmelig ferie for både små og store!

Søk, sammenlign, spar! solfaktor.no er en av Norges ledende søkemotorer for billige reiser, både med kort tid til avreise og lengre frem i tid. Her får du de beste tilbudene fra en mengde charterselskaper, flyselskaper, hoteller og leiebilfirmaer.

Tilbud

n
n
n
n
n
n
n
n
Klikk her for flere alternativer

Kart

Vær og klima

Gjennomsnittlig temperatur for Orlando
kalender DagDag NattNatt BadBad
Jan 22°C 9°C
Feb 23°C 10°C
Mar 26°C 13°C
Apr 28°C 15°C
Mai 31°C 19°C
Jun 32°C 22°C
Jul 33°C 23°C
Aug 33°C 23°C
Sep 32°C 22°C
Okt 29°C 19°C
Nov 26°C 14°C
Des 23°C 11°C
Prognose for Orlando