Naxos by

Naxos by er den største byen og et naturlig sentrum for øyas innbyggere og turister. I gamlebyen finner du svingete smale gater og vakkert blomstrende bougainvillea og mengder av koselige tavernaer og hyggelige butikker.

Naxos by er den største byen og et naturlig sentrum for øyas innbyggere og turister.

Ved byens imponerende borg “Kastro” ligger gamlebyen med sine svingete smale gater og vakkert blomstrende bougainvillea. Her er det mengder av koselige tavernaer og hyggelige butikker.

På Naxos er det krystallklart vann og fine langgrunne strender med gyllen sand som både voksne og barn setter pris på. Foretrekker du litt action finnes det også flere vannsports aktiviteter å velge mellom. Er stranden tettpakket så kan man ta seg en tur litt utenfor byen, med koselige små badeviker og noen nudiststrender.

Langs stranden som ligger midt i byen er det et utvalg av sjarmerende tavernaer, og barer med god gode lokale retter på menyen.

Det er ingen flyplass på Naxos.
Man flyr til Santorini og så videre med båt-transfer til Naxos.

Transfertiden varierer og avhenger av sesong, vær og båttype, men tar gjennomsnittlig ca 4 timer.

Søk, sammenlign, spar! solfaktor.no er en av Norges ledende søkemotorer for billige reiser, både med kort tid til avreise og lengre frem i tid. Her får du de beste tilbudene fra en mengde charterselskaper, flyselskaper, hoteller og leiebilfirmaer.

Tilbud

n
n
n
n
n
n
n
n
Klikk her for flere alternativer

Kart

Vær og klima

Gjennomsnittlig temperatur for Naxos by
kalender DagDag NattNatt BadBad
Jan 14°C 10°C
Feb 14°C 9°C
Mar 16°C 10°C
Apr 19°C 12°C
Mai 22°C 16°C
Jun 26°C 20°C
Jul 27°C 22°C
Aug 26°C 22°C
Sep 25°C 20°C
Okt 22°C 17°C
Nov 18°C 14°C
Des 16°C 11°C
Prognose for Naxos by