Playa del Carmen

Playa del Carmen er kjent for sin fantastiske lange og hvite sandstrand. Dykkemulighetene her er endeløse, og utflukter til øyer som Isla Mujeres eller Cozumel byr på mange sanseinntrykk.

Pudderstrender i dykkeparadiset Playa del Carmen

Playa del Carmen ligger omtrent 55 km sør for flyplassen i Cancún.

Området er kjent for sin fantastiske lange og hvite sandstrand som møter det turkisblå vannet. Her på stranden er det full aktivitet på dagen og når solen senker seg så fylles kafeer og barer med turister og lokalbefolkning.

Dykkemulighetene her er endeløse, og utflukter til nærliggende øyer som Isla Mujeres eller Cozumel byr på mange sanseinntrykk.

Det er utenfor dette området Great Mayan Reef ligger, verdens nest lengste korallrev, og det største i Mexico. Er man ekstra heldig og dykker her, kan man kanskje få se den majestetiske hvalhaien.

Sør for Playa Del Carmen ligger fornøyelses- og dyreparken Xcaret, med mange spennende dyr og opplevelser.

En tur til turistbyen Cancún i nord kan også være hyggelig. Her er det livlig både på dagtid og nattestid, og gode shoppingmuligheter.

Tips på aktiviteter man kan gjøre i Playa del Carmen:

Søk, sammenlign, spar! solfaktor.no er en av Norges ledende søkemotorer for billige reiser, både med kort tid til avreise og lengre frem i tid. Her får du de beste tilbudene fra en mengde charterselskaper, flyselskaper, hoteller og leiebilfirmaer.

Tilbud

n
n
n
n
n
n
n
n
Klikk her for flere alternativer

Kart

Vær og klima

Gjennomsnittlig temperatur for Playa del Carmen
kalender DagDag NattNatt BadBad
Jan 29°C 19°C
Feb 29°C 19°C
Mar 31°C 20°C
Apr 32°C 22°C
Mai 33°C 22°C
Jun 33°C 23°C
Jul 33°C 23°C
Aug 33°C 23°C
Sep 32°C 23°C
Okt 31°C 23°C
Nov 30°C 21°C
Des 29°C 19°C
Prognose for Playa del Carmen