Borneo

På Borneos nordvestre side i provinsen Sabah, finner man en vakker urørt natur, fantastiske strender med hvit sand og krystallklart vann samt en en avslappet atmosfære.

Jungelsafari på vakre Borneo.

På Borneos nordvestre side i provinsen Sabah, finner man en vakker urørt natur, fantastiske strender med hvit sand og krystallklart vann. Sabahområdet er en av verdens største sammenhengende regnskoger. I dette eksotiske miljøet er det stille og rolig, med en avslappet atmosfære. Søker man et eventyr så er Borneo et bra utgangspunkt og det er mange aktiviteter å velge mellom – Sabah, jungeltrekking, dykking, snorkling, golf og flere ulike typer gåturer. Mange av utfluktene er på 1-4 dager, og det finnes flere bra lokale arrangører.

På Borneo holder de fleste hotellene meget høy standard og de tilbyr enorm service, man trenger ikke engang reise seg opp fra solstolen.

Hovedstaden i provinsen Sabah er Kota Kinabalu, en liten storby med en rolig og behagelig stemning. Her kjører ikke bilene så fort og menneskene går ikke så fort, og man faller lett inn i samme tempo.

Fra Kota Kinabalu er det lett å reise til andre deler av Borneo med innenriksfly, det er også flere daglige avganger til Kuala Lumpur.

Tips på aktiviteter man kan gjøre på Borneo:

Søk, sammenlign, spar! solfaktor.no er en av Norges ledende søkemotorer for billige reiser, både med kort tid til avreise og lengre frem i tid. Her får du de beste tilbudene fra en mengde charterselskaper, flyselskaper, hoteller og leiebilfirmaer.

Kart

Vær og klima

Gjennomsnittlig temperatur for Borneo
kalender DagDag NattNatt BadBad