Kusadasi

Kusadasi er en spennende by med vakre strender og krystallklart vann. Dette reisemålet passer for alle. Single, par, familier og eldre kan finne noe som passer av opplevelser, kultur, mat og fornøyelser i ferien.

Kusadasi er en spennende by med vakre strender og krystallklart vann

Dette reisemålet passer for alle. Single, par, familier og eldre kan finne noe som passer av opplevelser, kultur, mat og fornøyelser i ferien.

Nattelivet i Kusadasi er kjent, og vil du feste til soloppgang er Kaleici (innenfor murene i gamle byen) stedet. Der finne du barer, nattklubber og restauranter på rekke og rad.

For de som vil oppleve det gamle Tyrkia, er et besøk til Efesos, den antikke byen like utenfor Kusadasi garantert et godt ferieminne.

Hellas ligger rett utenfor kysten og det går ferge fra Kusadasi til den greske øya Samos. Turen tar i underkant av 2 timer og i høysesongen går det 2 daglige avganger.

I Kusadasi og området rundt finner du et flertall av sandstrender. National Park som ligger 30 km utenfor byen har Kusadasis reneste vann og du kan ta deg enkelt ut dit med dolmus. Den mest populære stranden er Ladies Beach som ligger i Kusadasi. Det går dolmus fra sentrum eller så tar det 15 minutter å gå.

Izmir Adnan Menderes Airport ligger ca. 80 km fra Kusadasi. Det går buss hver halvtime fra sentralstasjonen i Izmir til Kusadasi.

Søk, sammenlign, spar! solfaktor.no er en av Norges ledende søkemotorer for billige reiser, både med kort tid til avreise og lengre frem i tid. Her får du de beste tilbudene fra en mengde charterselskaper, flyselskaper, hoteller og leiebilfirmaer.

Tilbud

n
n
n
n
n
n
n
n
Klikk her for flere alternativer

Kart

Vær og klima

Gjennomsnittlig temperatur for Kusadasi
kalender DagDag NattNatt BadBad
Jan 13°C 7°C 17°C
Feb 13°C 6°C 16°C
Mar 16°C 8°C 16°C
Apr 20°C 11°C 17°C
Mai 24°C 14°C 20°C
Jun 29°C 18°C 23°C
Jul 32°C 22°C 25°C
Aug 32°C 22°C 26°C
Sep 29°C 19°C 24°C
Okt 23°C 15°C 23°C
Nov 18°C 11°C 20°C
Des 15°C 9°C 18°C
Prognose for Kusadasi