Italia

Italia har noe for enhver smak, god mat & fine viner, fotball, sol & bad, og topp forhold for skikjøring. Opplev Venezia med Markusplassen, Rialtobroen og Sukkenes bro og Roma som sprudler av liv og intensitet.

Opplev noen av verdens fremste severdigheter i Italia.

Italia har noe for enhver smak, god mat & fine viner, fotball, sol & bad, topp forhold for skikjøring, og massevis av kultur med mange av verdens fremste severdigheter. Langs Adriaterhavskysten finner du flere herlige strender, og de klassiske badestedene Rimini og Riccione. Her ligger det fantastiske Venezia med Markusplassen, Rialtobroen og Sukkenes bro. I Roma sprudler det av liv og intensitet med et utrolig tilbud av alt fra mote, gallerier, koselige kafeer til historiske monumenter.

Dersom man reiser til Italia for å stå på ski, blir man ikke skuffet. Med høye fjell og fantastiske skiløyper er dette et eldorado for entusiaster og det er mange bra skisteder å velge mellom som bl.a Cortina, Cervinia og Courmayeur.

Frommer’s (EN)

Wikipedia (NO)

Italian Tourism (EN)

Søk, sammenlign, spar! solfaktor.no er en av Norges ledende søkemotorer for billige reiser, både med kort tid til avreise og lengre frem i tid. Her får du de beste tilbudene fra en mengde charterselskaper, flyselskaper, hoteller og leiebilfirmaer.

Tilbud - Fly + Hotell

Turin ★★★ 3n 1 266,-
Milan ★★★ 3n 1 411,-
Bardolino ★★★ 3n 1 456,-
Lido di Venezia ★★★ 3n 1 469,-
Bergamo ★★ 3n 1 636,-
Torri del Benaco ★★★★ 3n 1 802,-
Verona ★★★ 3n 1 838,-

Kart

Vær og klima

Gjennomsnittlig temperatur for Italia
kalender DagDag NattNatt BadBad