Kardamili

Kardamili ligger vakkert til ved havet med et skrånende og grønt landskap med sypresser og oliventrær. Selve sentrum har hyggelige trange gater med gode spisesteder og langs hele strandpromenaden ligger det flere tavernaer som serverer utsøkt gresk mat.

Feriebyen Kardamili ligger i den sørlige delen av Peloponnes.

Småbyen har ca 300 innbyggere og ligger vakkert til ved havet med et skrånende og grønt landskap med sypresser og oliventrær opp mot et brattere fjellandskap.

I Kardamili kan du både nyte avslappende dager på stranden og fotturer i et nydelig turterreng. På vei opp i høylandet ligger flere kulturminner med røtter i den greske mytologien. Vyros-ravinen er et godt tips og vel verd et besøk.

Selve sentrum av småbyen har hyggelige smug og trange gater med flere gode spisesteder og langs hele strandpromenaden ligger det flere gode tavernaer som serverer utsøkt gresk mat.

Søk, sammenlign, spar! solfaktor.no er en av Norges ledende søkemotorer for billige reiser, både med kort tid til avreise og lengre frem i tid. Her får du de beste tilbudene fra en mengde charterselskaper, flyselskaper, hoteller og leiebilfirmaer.

Tilbud - Fly + Hotell

Patriarcheas ★★ 7n 5 092,-
Kardamili Beach ★★ 7n 5 499,-
Anniska ★★★ 7n 5 992,-
Diapori Suites ★★★★ 7n 8 507,-

Kart

Vær og klima

Gjennomsnittlig temperatur for Kardamili
kalender DagDag NattNatt BadBad