Ras Nasrani

Ras Nasrani er en ypperlig feriedestinasjon hvor hele familien kan storkose seg. Feristedet ligger kystnært og det er bare noen meter fra bosted til strandkanten. Dette er en av Rødehavets "dykkeperler"

Ras Nasrani er en av Rødehavets dykkeperler

Ras Nasrani ligger bare 20 kilometer nord for Sharm el Sheik. Dette er en av Rødehavets “dykkeperler” på Sinai- halvøya og er verdenskjent for det usedvanlige undersjøiske landskapet med alle sine arter av fisk, planter og koraller. Enten du er en dreven dykker eller nybegynner vil korallrevet og livet under vann gi deg en fargesprakende opplevelse. Dykkerskolene i området har kurs med sertifisering til det nivået du søker.

Stedet Ras Nasrani ligger kystnært og det er bare noen meter fra bosted til strandkanten. På innsiden av kystlinjen strekker ørkenlandskapet seg innover mot fjellene. Så når familien vil finne på noe annet enn vann- eller strandaktiviteter, kan kanskje en eksotisk ørkentur med kamel eller bil være spennende. Det gamle, antikke klosteret St Catherine`s, Coloured Canyon og Ras Mohammed Marine Park er også verd et besøk.

Ras Nasrani er en ypperlig feriedestinasjon hvor hele familien kan storkose seg. Dessuten er det ikke langt sydover til Sharm el sheik om dere skulle ha lyst på en byvandring med handling på marked eller et yrende kveldsliv.

Søk, sammenlign, spar! solfaktor.no er en av Norges ledende søkemotorer for billige reiser, både med kort tid til avreise og lengre frem i tid. Her får du de beste tilbudene fra en mengde charterselskaper, flyselskaper, hoteller og leiebilfirmaer.

Tilbud - Fly + Hotell

Baron Resort sharm elshikh ★★★★★ 7n 8 945,-

Kart

Vær og klima

Gjennomsnittlig temperatur for Ra’s Naşrānī
kalender DagDag NattNatt BadBad
januar 24°C 13°C 16°C
februar 25°C 13°C 17°C
mars 25°C 13°C 19°C
april 29°C 17°C 22°C
mai 33°C 24°C 26°C
juni 37°C 26°C 29°C
juli 38°C 26°C 29°C
august 38°C 26°C 29°C
september 34°C 26°C 28°C
oktober 30°C 22°C 25°C
november 28°C 18°C 21°C
desember 23°C 15°C 17°C
Prognose for Ra’s Naşrānī