Danmark

På Sjælland ligger Danmarks hovedstad København med sitt enorme tilbud. Her fins det shopping i verdensklasse, Tivoli, Zoo, muséer og mye mer å oppdage. Danmarks nest største by Århus ligger på øst-Jylland

Deilige Danmark

Danmark er et relativt lite land, med gjestfrie mennesker, man føler seg velkommen der. Danmark består av totalt 405 øyer. De største og mest besøkte øyene er Sjælland, Lolland, Fyn, Bornholm og Jylland, som egentlig er en halvøy. Danmarks nest største by Århus ligger på øst-Jylland og omgis av vakker natur og lange fine strender. Århus har en lang og interessant historie helt tilbake til vikingtiden, og inne i Århus bykjerne er det bevart gamle fantastiske bygninger. På Sjælland ligger Danmarks hovedstad København med sitt enorme tilbud. Her fins det shopping i verdensklasse, Tivoli, Zoo, muséer og mye mer å oppdage. I Danmark er det vanlig å dra på “Kroferie”, der man bor på mindre private hoteller/pensjonater.

Søk, sammenlign, spar! solfaktor.no er en av Norges ledende søkemotorer for billige reiser, både med kort tid til avreise og lengre frem i tid. Her får du de beste tilbudene fra en mengde charterselskaper, flyselskaper, hoteller og leiebilfirmaer.

Tilbud - Fly + Hotell

Copenhagen ★★ 2n 2 125,-

Kart

Vær og klima

Gjennomsnittlig temperatur for Danmark
kalender DagDag NattNatt BadBad