Hôtel Richelieu

Offisiell kategori

Solfaktors vurdering

8,4
Meget bra
2600 anmeldelser

Hotel Richelieu ligger i hjertet av den sjarmerende byen Menton, på den Franske Rivieraen, bare en kort spasertur fra stranden. Her ønskes du velkommen inn til et mindre hotell med bare 29 rom, der det gjestfrie personalet tar imot deg. Rommene har utsikt mot fjellene eller byen og rundt hjørnet fra hotellet finner du flere restauranter, butikker og barer. 

Hotel Richelieu ligger i en vakker bygning fra 1800-tallet, i hjertet av Menton. Her ønskes du velkommen inn til et mindre hotell, der gammelt og nytt kombineres i innredningen og skaper masse sjarme og atmosfære. Hotellet ligger sentralt til, bare en kort spasertur fra flere restauranter og barer, der du kan sitte ned ved uteserveringen og smake på lokale retter. Du kan også shoppe i de små butikkene som ligger langs byens gater og torg, eller hvorfor ikke spasere til togstasjonen. – Derfra kan du ta tog til Italia; grensen ligger bare 4 kilometer unna!

Når du bor på Hotel Richelieu, befinner du deg dessuten bare cirka 2 minutter fra stranden, og kan se frem til lange skjønne dager under den varmende solen. Sitt ned på et håndkle og nyt en rolig stund, kanskje med et forfriskende bad i Middelhavet, når du føler for det. Når du vender tilbake til hotellet på ettermiddagen, kan du sitte ned i loungen (felles). Hver morgen er du velkommen til å starte dagen med en kontinental frokost i hotellets trivelige restaurant. 
 

Derfor skal du velge Hôtel Richelieu

 • Nærmeste flyplass: 39 km
 • Nærmeste strand: ca. 270 m
 • Internettilgang / WiFi
 • Parkering / Garasje

Greit å vite

Du kan bestille transport tur/retur mellom flyplassen og hotellet når du bestiller reisen din. Wi-Fi er gratis og er tilgjengelig i alle rom (med forbehold om endringer).  Frokostbuffet er tilgjengelig alle dager  eventuelt mot betaling (med forbehold om endringer). Eventuell turistskatt betales på stedet.
 

Kart og avstander

 • Nærmeste strand: ca. 270 m
 • Avstand til sentrum: ca. 0 m
 • Cabanon de Le Corbusier: ca. 4.7 km
 • Metropolen Nice, som alltid er verdt et besøk - igjen og igjen: ca. 29 km
 • Biot: ca. 57 km
 • Nice Flyplass: ca. 39 km (40m)
 • Marseille Flyplass: ca. 230 km (2h 30m)

Hotel Richelieu har 29 rom i forskjellige størrelser og kategorier. Alle rom er individuelt innredet i en enkel stil som blander gammelt og nytt. Rommene har utsikt mot byen eller fjellene. Alle rom har moderne fasiliteter som TV, gratis Wi-Fi og klimaanlegg. Rommenes bad har dusj og/eller badekar, hårføner og gratis toalettartikler.

Alle de viste rombildene er eksempler. Innredning og størrelse kan variere innenfor samme romtype. Vær oppmerksom på at om du bestiller overnatting i kategorien "economy" kan dette avvike fra vår beskrivelse - ofte holder kategorien "economy" en lavere standard (med eller uten vinduer/utsikt).

Nedenfor finner du utvalgte hotell- og romfasiliteter på Hôtel Richelieu. Noen kan være felles og/eller mot betaling på stedet, eller tilhøre spesifikke romtyper.

 • Aircondition
 • Internettilgang / WiFi
 • Balkong
 • Parkering / Garasje (evt. mot betaling)
 • Strand nærmere enn 1½ km

NB: Noen fasiliteter som f.eks. utendørs svømmebasseng og restaurant kan være sesongstengte og kan innebære betaling direkte til oppholdsstedet (lavsesong er vanligvis fra oktober til og med april for de fleste reisemål i Sør-Europa - med unntak av vinterdestinasjoner som Madeira og Kanariøyene). For Thailand er det nesten omvendt (høysesong er vanligvis fra oktober til april) - men det kan være forskjeller fra reisemål til reisemål. Vi henviser til og anbefaler forøvrig at du leser vår FAQ

Adresse

Rue Partouneaux, 26
6500 Menton

Koordinater

Latitude: 43.7748
Longitude: 7.4995

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou samler inn data fra flere vurderingssider og skaper et samlet gjennomsnitt.

Slik kan du reise

Hos Solfaktor vil vi gi deg som gjest størst mulig fleksibilitet, og du kan derfor bestille pakkereiser med valgfri avreisedato, avreiseflyplass og reiselengde. Du kan som nevnt også velge å kun bestille hotell dersom du ønsker å arrangere reisen selv.

Informasjon om aktuelle flyruter og flytider finner du i søkemotoren i trinn 2 når du søker etter en reise. 

På alle reiser som inkluderer fly og hotell kan du i tillegg bestille en leiebil eller transport t/r ditt hotell. Vi tilbyr både privat transport og felles transport med flere stopp. Informasjon om transport, kategorier og aktuelle priser for bilutleie kan du se i de påfølgende trinnene i søkemotoren. Prisene for leiebil er for hele oppholdet med henting/levering i forbindelse med ankomst/hjemreise til og fra den valgte ankomstflyplassen. 

Vis mer