Grand Hotel des Ambassadeurs

Solfaktors vurdering

8,8
Meget bra
29 anmeldelser

Grand Hotel des Ambassadeurs ligger sentralt til i Menton, nær både butikker og restauranter samt en kort spasertur fra stranden. Når du bor på dette hotellet kan du ha det gøy med besøk på byens kasino, dra på utflukter til andre steder langs rivieraen og oppleve den vakre naturen i byens omegn. Se frem til et trivelig besøk i en ekte perle på den Franske rivieraen. 

Grand Hotel des Ambassadeurs ble innviet i 1865 og visse detaljer i innredningen minner om hotellets lange historie. Hotellet ligger på et godt sted, midt i Mentons sentrum og herfra kan du gå til byens butikker, restauranter og severdigheter. Det er dessuten ikke lengre enn noen minutter til stranden, der du kan sitte ned på et håndkle og nyte varmen fra solen og ta forfriskende dukkerter i Middelhavet. Vil du se deg omkring under reisen din, kan du besøke andre steder i nærheten med tog. Ja, du kan faktisk dra til Italia, som har en grense som går noen kilometer unna. 

På Grand Hotel des Ambassadeurs er du velkommen inn til et klassisk hotell med historisk atmosfære. Rommene er innredet på en personlig måte, med historiske detaljer, blandet med en del moderne fasiliteter. Hvert rom har nøye utvalgt kunst og møbler som får deg til å reise tilbake i tiden. Om morgenen er du velkommen til å sitte ned på veranda, der du serveres en fransk frokost, bestående av varme croissanter, brød, smør, syltetøy og drikke. Hotellet har også en restaurant, Le Louvre, der man ofte steller til temabanketter og gjerne organiserer fester, middager eller events etter dine ønsker.

Derfor skal du velge Grand Hotel des Ambassadeurs

 • Nærmeste flyplass: 39 km
 • Nærmeste strand: ca. 350 m
 • Internettilgang / WiFi
 • Parkering / Garasje

Greit å vite

Du kan bestille transport tur/retur mellom flyplassen og hotellet når du bestiller reisen din. Wi-Fi er gratis og er tilgjengelig i alle rom (med forbehold om endringer). Resepsjonen er åpen hver dag mellom 15.00-00.30. Vennligst gi beskjed til hotellet om din forventede ankomsttid. – sen ankomsttid er på forespørsel Frokostbuffet er tilgjengelig alle dager, 07.00-10.00 eventuelt mot betaling (med forbehold om endringer). Eventuell turistskatt betales på stedet.

Kart og avstander

 • Nærmeste strand: ca. 350 m
 • Avstand til sentrum: ca. 350 m
 • Cabanon de Le Corbusier: ca. 4.6 km
 • Metropolen Nice, som alltid er verdt et besøk - igjen og igjen: ca. 29 km
 • Biot: ca. 57 km
 • Nice Flyplass: ca. 39 km (40m)
 • Marseille Flyplass: ca. 230 km (2h 30m)

Grand Hotel des Ambassadeurs har 30 rom og suiter i forskjellige størrelser og kategorier. Alle rom er individuelt innredet i en stil som blander historie med moderne innslag og forskjellige farger og materialer. Alle rom har moderne fasiliteter som TV, gratis Wi-Fi og mørkleggingsgardiner. Rommenes bad har dusj og/eller badekar, hårføner og gratis toalettartikler.

Alle de viste rombildene er eksempler. Innredning og størrelse kan variere innenfor samme romtype. Vær oppmerksom på at om du bestiller overnatting i kategorien "economy" kan dette avvike fra vår beskrivelse - ofte holder kategorien "economy" en lavere standard (med eller uten vinduer/utsikt).

Nedenfor finner du utvalgte hotell- og romfasiliteter på Grand Hotel des Ambassadeurs. Noen kan være felles og/eller mot betaling på stedet, eller tilhøre spesifikke romtyper.

 • Aircondition
 • Internettilgang / WiFi
 • Parkering / Garasje (evt. mot betaling)
 • Strand nærmere enn 1½ km
 • Hotellbar

NB: Noen fasiliteter som f.eks. utendørs svømmebasseng og restaurant kan være sesongstengte og kan innebære betaling direkte til oppholdsstedet (lavsesong er vanligvis fra oktober til og med april for de fleste reisemål i Sør-Europa - med unntak av vinterdestinasjoner som Madeira og Kanariøyene). For Thailand er det nesten omvendt (høysesong er vanligvis fra oktober til april) - men det kan være forskjeller fra reisemål til reisemål. Vi henviser til og anbefaler forøvrig at du leser vår FAQ

Adresse

3 RUE PARTOUNEAUX,
06500 Menton

Koordinater

Latitude: 43.7752
Longitude: 7.4976

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou samler inn data fra flere vurderingssider og skaper et samlet gjennomsnitt.

Slik kan du reise

Hos Solfaktor vil vi gi deg som gjest størst mulig fleksibilitet, og du kan derfor bestille pakkereiser med valgfri avreisedato, avreiseflyplass og reiselengde. Du kan som nevnt også velge å kun bestille hotell dersom du ønsker å arrangere reisen selv.

Informasjon om aktuelle flyruter og flytider finner du i søkemotoren i trinn 2 når du søker etter en reise. 

På alle reiser som inkluderer fly og hotell kan du i tillegg bestille en leiebil eller transport t/r ditt hotell. Vi tilbyr både privat transport og felles transport med flere stopp. Informasjon om transport, kategorier og aktuelle priser for bilutleie kan du se i de påfølgende trinnene i søkemotoren. Prisene for leiebil er for hele oppholdet med henting/levering i forbindelse med ankomst/hjemreise til og fra den valgte ankomstflyplassen. 

Vis mer