Reiser til Juan-les-pins

Juan-les-pins er en hyggelig, liten by som ligger på den Franske riviera. Her finner man et bra natteliv, mange gode restauranter, en fin gammel bykjerne og en koselig småbåthavn, for ikke å nevne et avslappende strandliv. 

Fra sentrum av Juan-les -pins og nesten helt over til Golf-Juan mot vest strekker det seg offentlige strender med fin sand, der du kan nyte det asurblå Middelhavet. Dertil kommer de mange mindre strendene som ligger i motsatt retning og lenger mot spissen av halvøya Cap d'Antibes, som absolutt bør oppleves hvis du elsker å snorkle. 

Juan-les-pins har vokst sammen med Antibes, som ligger på motsatt side av den lille halvøya. På tross at at begge stedene har bevart sin egen sjarme, omtales  ofte de to byene som Antibes - Juan les Pins. Sammen byr Juan-les-pins og Antibes på alt hva du kan ønske deg på en ferie ved Middelhavet.

Juan-les-pins har tradisjonelt vært kjent som ett av Riveraens mest fasjonable feriesteder, og du kan stadig se tallrike prangende villaer i åsene og besøke mange trendy boutiques og eksklusive merkevarebutikker. Samtidig finner du også supermarkeder og butikker som blant annet selger souvenirer. Det avholdes også ofte spennende markeder der det selges alt fra lokale matvarer til kunsthåndverk.

Utflukter

På et reisemål som har over 300 solskinnsdager i året er det naturligvis fristende å tilbringe mesteparten av ferien i vannkanten, men det er mye mer å oppleve på en reise til Juan-les-pins. Byen har en god beliggenhet for reisende som ønsker å besøke noen av rivieraens mest kjente og større byer, herunder Nice og Cannes. Det kan dessuten varmt anbefales å dra på utfukt i innlandet til sjarmerende småbyer som Mougins og St. Paul de Vence.

Fra flyplassen i Nice er det cirka 20 kilometer å reise til Juan-les-pins. Ettersom at denne flyplassen er én av de viktigste i Frankrike, har du gode muligheter til å finne en billig reise til Juan-les-pins med fly her hos Solfaktor.

Reiser til Frankrike

Les mer om Frankrike og finn inspirasjon til din neste reise her

Finn reisen til Frankrike her

Hoteller i Juan-les-Pins

Populære hoteller i Juan-les-Pins

Frankrike, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Juan-les-Pins
  • Nærmeste flyplass: 21 km
  • Nærmeste strand: ca. 250 m
  • Internettilgang / WiFi
Frankrike, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Juan-les-Pins
  • Nærmeste flyplass: 21 km
  • Internettilgang / WiFi
  • Restaurant
Frankrike, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Juan-les-Pins
  • Nærmeste flyplass: 20 km
  • Nærmeste strand: ca. 200 m
  • Internettilgang / WiFi