Saint James Albany Paris Hotel Spa

Offisiell kategori

Saint James Albany Paris Hotel Spa består av totalt 200 gjesteværelser. Denne eiendommen har eksistert siden 1672, men ble totalrenovert i 2013. Det er trådløs internettforbindelse overalt på hotellet. Gjester er alltid velkomne i eiendommens døgnåpne resepsjon. Det er beklageligvis ingen soverom hvor de som bor her kan be om babysenger til de minste barna. Fellesområdene er tilrettet også for rullestolbrukere. Det er en praktisk shuttle-service til lufthavnen fra overnattingsstedet. Dette hotellet tilbyr flere helse- og velværefasiliteter og passer derfor perfekt til kroppsbevisste gjester på jakt etter et avslappende opphold - både fysisk og mentalt. Konferansefasiliteter er tilgjengelig på dette hotellet. Gjester behøver ikke å forlate området for å nyte et bedre måltid. På eiendommen finnes nemlig flere spisested som tilbyr kulinariske opplevelser. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

Derfor skal du velge Saint James Albany Paris Hotel Spa

 • Nærmeste flyplass: 20 km
 • Internettilgang / WiFi
 • Restaurant
 • Spa / Velværesenter

Hotelltype

Saint James Albany Paris Hotel Spa er ikke tilgjengelig for øyeblikket

Saint James Albany Paris Hotel Spa er ikke en del av Solfaktors program for øyeblikket.

Kart og avstander

 • Paris Orly South Flyplass: ca. 20 km (40m)
 • Paris Charles De Gaulle Flyplass: ca. 31 km (40m)
 • Paris Beauvais Flyplass: ca. 86 km (1h 30m)
Alle de viste rombildene er eksempler. Innredning og størrelse kan variere innenfor samme romtype. Vær oppmerksom på at om du bestiller overnatting i kategorien "economy" kan dette avvike fra vår beskrivelse - ofte holder kategorien "economy" en lavere standard (med eller uten vinduer/utsikt).

Nedenfor finner du utvalgte hotell- og romfasiliteter på Saint James Albany Paris Hotel Spa. Noen kan være felles og/eller mot betaling på stedet, eller tilhøre spesifikke romtyper.

 • Internettilgang / WiFi
 • Restaurant
 • Spa / Velværesenter
 • Hotellbar
 • Oppvarmet basseng (evt. sesongåpent)

NB: Noen fasiliteter som f.eks. utendørs svømmebasseng og restaurant kan være sesongstengte og kan innebære betaling direkte til oppholdsstedet (lavsesong er vanligvis fra oktober til og med april for de fleste reisemål i Sør-Europa - med unntak av vinterdestinasjoner som Madeira og Kanariøyene). For Thailand er det nesten omvendt (høysesong er vanligvis fra oktober til april) - men det kan være forskjeller fra reisemål til reisemål. Vi henviser til og anbefaler forøvrig at du leser vår FAQ

Adresse

202 Rue De Rivoli
75001 Paris

Koordinater

Latitude: 48.8642
Longitude: 2.3309

Slik kan du reise

Hos Solfaktor vil vi gi deg som gjest størst mulig fleksibilitet, og du kan derfor bestille pakkereiser med valgfri avreisedato, avreiseflyplass og reiselengde. Du kan som nevnt også velge å kun bestille hotell dersom du ønsker å arrangere reisen selv.

Informasjon om aktuelle flyruter og flytider finner du i søkemotoren i trinn 2 når du søker etter en reise. 

På alle reiser som inkluderer fly og hotell kan du i tillegg bestille en leiebil eller transport t/r ditt hotell. Vi tilbyr både privat transport og felles transport med flere stopp. Informasjon om transport, kategorier og aktuelle priser for bilutleie kan du se i de påfølgende trinnene i søkemotoren. Prisene for leiebil er for hele oppholdet med henting/levering i forbindelse med ankomst/hjemreise til og fra den valgte ankomstflyplassen. 

Vis mer

Andre hoteller Paris

Vis flere