Pavillon Faubourg Saint-Germain & Spa

Offisiell kategori

Solfaktors vurdering

522 anmeldelser
Beskrivelse

Kart og avstander

Føl deg som hjemme i et av de 47 gjesterommene, som er individuelt dekorert og utstyrt med minibar og espressomaskin. Rommene har en 21-tommers Flatskjerm-TV med parabol-TV, og wi-fi inkludert som holder deg tilkoblet Internett. Badene har badekar eller dusj, toalettartikler (inkludert), og hårføner. Rommet har telefon, samt safe med plass til bærbar PC og skrivebord.

Pavillon Faubourg Saint-Germain & Spa tilbyr 47 rom og suiter i ulike størrelser og kategorier. Alle rommene er innredet i en klassisk, elegant stil med nøkterne farger og utvalgte materialer. De fleste rommene har utsikt til blokkens fasader og hustak. Fasilitetene inkluderer TV, gratis wifi, klimaanlegg, minibar, espressomaskin, safe og eget bad med dusj og/eller badekar, hårføner og badeprodukter.

Alle de viste rombildene er eksempler. Innredning og størrelse kan variere innenfor samme romtype. Vær oppmerksom på at om du bestiller overnatting i kategorien "economy" kan dette avvike fra vår beskrivelse - ofte holder kategorien "economy" en lavere standard (med eller uten vinduer/utsikt).

Nedenfor finner du utvalgte hotell- og romfasiliteter på Pavillon Faubourg Saint-Germain & Spa. Noen kan være felles og/eller mot betaling på stedet, eller tilhøre spesifikke romtyper.

  • Aircondition
  • Internettilgang / WiFi
  • Restaurant
  • I by eller landsby
  • Byen er nærmere enn 3 km
  • Spa / Velværesenter
  • Hotellbar
  • Innendørsbasseng

NB: Noen fasiliteter som f.eks. utendørs svømmebasseng og restaurant kan være sesongstengte og kan innebære betaling direkte til oppholdsstedet (lavsesong er vanligvis fra oktober til og med april for de fleste reisemål i Sør-Europa - med unntak av vinterdestinasjoner som Madeira og Kanariøyene). For Thailand er det nesten omvendt (høysesong er vanligvis fra oktober til april) - men det kan være forskjeller fra reisemål til reisemål. Vi henviser til og anbefaler forøvrig at du leser vår FAQ

Adresse

5, rue du Pré-aux-Clercs
75007 Paris

Koordinater

Latitude: 48.8565
Longitude: 2.3304

Slik kan du reise

Hos Solfaktor vil vi gi deg som gjest størst mulig fleksibilitet, og du kan derfor bestille pakkereiser med valgfri avreisedato, avreiseflyplass og reiselengde. Du kan som nevnt også velge å kun bestille hotell dersom du ønsker å arrangere reisen selv.

Informasjon om aktuelle flyruter og flytider finner du i søkemotoren i trinn 2 når du søker etter en reise. 

På alle reiser som inkluderer fly og hotell kan du i tillegg bestille en leiebil eller transport t/r ditt hotell. Vi tilbyr både privat transport og felles transport med flere stopp. Informasjon om transport, kategorier og aktuelle priser for bilutleie kan du se i de påfølgende trinnene i søkemotoren. Prisene for leiebil er for hele oppholdet med henting/levering i forbindelse med ankomst/hjemreise til og fra den valgte ankomstflyplassen. 

  •  

Vis mer

Andre hoteller Paris

Vis flere