Louison Hotel

Offisiell kategori

Solfaktors vurdering

1496 anmeldelser
Beskrivelse

Kart og avstander

Hotellet har 42 rom, som alle er mer eller mindre likt innredet og ligger fordelt over 6 etasjer i to bygninger. Rommene er lydisolerte, men de som vender ut mot gaten kan av og til høre "hva som skjer utenfor".

Dobbeltrommene er ca. 15 m², dobbeltrom (prestige) er ca. 20 m², dobbeltrom (executive) er ca. 22-24 m² og det er mulig å re opp en ekstra seng på sovesofaen. Familierommene er ca. 20-30 m² med plass til maksimalt 4 personer (kan være to rom med såkalt tilkoblingsdør). Badene i de forskjellige kategoriene kan være relativt små, og siden bygningen er gammel, er ikke alle rommene like i størrelse og innredning. Noen rom har skrå vegger og to enkeltsenger fremfor dobbeltseng/queen size-seng. I tillegg til rommene er det også en studioleilighet på ca. 30 m² hvor du har en kjøkkenkrok for enklere matlaging samt spiseplass. 

Fasiliteter:

 • Klimaanlegg
 • Gratis Wi-Fi
 • Flatskjerm-TV 
 • Sikkerhetsboks
 • Minibar
 • Bad med dusj eller badekar og hårføner
Alle de viste rombildene er eksempler. Innredning og størrelse kan variere innenfor samme romtype. Vær oppmerksom på at om du bestiller overnatting i kategorien "economy" kan dette avvike fra vår beskrivelse - ofte holder kategorien "economy" en lavere standard (med eller uten vinduer/utsikt).

Nedenfor finner du utvalgte hotell- og romfasiliteter på Louison Hotel. Noen kan være felles og/eller mot betaling på stedet, eller tilhøre spesifikke romtyper.

 • Aircondition
 • Internettilgang / WiFi
 • Parkering / Garasje (evt. mot betaling)
 • I by eller landsby
 • Byen er nærmere enn 3 km

NB: Noen fasiliteter som f.eks. utendørs svømmebasseng og restaurant kan være sesongstengte og kan innebære betaling direkte til oppholdsstedet (lavsesong er vanligvis fra oktober til og med april for de fleste reisemål i Sør-Europa - med unntak av vinterdestinasjoner som Madeira og Kanariøyene). For Thailand er det nesten omvendt (høysesong er vanligvis fra oktober til april) - men det kan være forskjeller fra reisemål til reisemål. Vi henviser til og anbefaler forøvrig at du leser vår FAQ

Adresse

105 Rue De Vaugirard
75006 Paris

Koordinater

Latitude: 48.8454
Longitude: 2.3213

Slik kan du reise

Hos Solfaktor vil vi gi deg som gjest størst mulig fleksibilitet, og du kan derfor bestille pakkereiser med valgfri avreisedato, avreiseflyplass og reiselengde. Du kan som nevnt også velge å kun bestille hotell dersom du ønsker å arrangere reisen selv.

Informasjon om aktuelle flyruter og flytider finner du i søkemotoren i trinn 2 når du søker etter en reise. 

På alle reiser som inkluderer fly og hotell kan du i tillegg bestille en leiebil eller transport t/r ditt hotell. Vi tilbyr både privat transport og felles transport med flere stopp. Informasjon om transport, kategorier og aktuelle priser for bilutleie kan du se i de påfølgende trinnene i søkemotoren. Prisene for leiebil er for hele oppholdet med henting/levering i forbindelse med ankomst/hjemreise til og fra den valgte ankomstflyplassen. 

 •  

Vis mer

Andre hoteller Paris

Vis flere